Aklimda kulaklik yok link atabilir misin7.1 bir kulaklık almalısın ve steelseries veya corsair v.s markaları tercih etmelisin aklında kulaklık varsa yazabilirsin sana yardımcı olabilirim.
tabii ki oyuncuların genel olarak tercih ettiği bir marka olarak HYPERX cloud 3 wireless önerebilirim 4200 tl kablosuz HYPERX cloud 3 wirelessAklimda kulaklik yok link atabilir misin
tam şarjda 100 saatten fazla kullanım sağlıyortabii ki oyuncuların genel olarak tercih ettiği bir marka olarak HYPERX cloud 3 wireless önerebilirim 4200 tl kablosuz HYPERX cloud 3 wireless
başlıca özellikleri=>
- Kablosuz Bağlantı: 2.4GHz kablosuz bağlantı üzerinden çalışır, bu sayede oyunculara özgürlük ve hareket serbestliği sağlar.
- Ses Kalitesi: 50mm neodimyum sürücülerle donatılmıştır ve dolby surround 7.1 ses özelliği sunar, bu da oyun deneyimini iyileştirir.
- Konfor: Yumuşak yapılı, hafif ve nefes alabilen kulak yastıkları ile uzun süreli kullanımda bile konfor sunar.
- Batarya Ömrü: Tam şarjda 30 saate kadar kullanım sağlayabilir, böylece uzun oyun seansları için idealdir.
- Mikrofon: Gürültü engelleme özelliğine sahip ses kalitesi yüksek bir mikrofonu vardır, bu da net iletişim sağlar.
- Kontroller: Kulaklık üzerinde yer alan kontroller sayesinde ses düzeyini ayarlamak, mikrofonu sessize almak gibi işlemler kolaylıkla yapılabilir.
Daha once kullandiniz mi sizin deneyimlerinizi de duymak isterimtabii ki oyuncuların genel olarak tercih ettiği bir marka olarak HYPERX cloud 3 wireless önerebilirim 4200 tl kablosuz HYPERX cloud 3 wireless
başlıca özellikleri=>
- Kablosuz Bağlantı: 2.4GHz kablosuz bağlantı üzerinden çalışır, bu sayede oyunculara özgürlük ve hareket serbestliği sağlar.
- Ses Kalitesi: 50mm neodimyum sürücülerle donatılmıştır ve dolby surround 7.1 ses özelliği sunar, bu da oyun deneyimini iyileştirir.
- Konfor: Yumuşak yapılı, hafif ve nefes alabilen kulak yastıkları ile uzun süreli kullanımda bile konfor sunar.
- Batarya Ömrü: Tam şarjda 30 saate kadar kullanım sağlayabilir, böylece uzun oyun seansları için idealdir.
- Mikrofon: Gürültü engelleme özelliğine sahip ses kalitesi yüksek bir mikrofonu vardır, bu da net iletişim sağlar.
- Kontroller: Kulaklık üzerinde yer alan kontroller sayesinde ses düzeyini ayarlamak, mikrofonu sessize almak gibi işlemler kolaylıkla yapılabilir.
Ayni sekil sizin detam şarjda 100 saatten fazla kullanım sağlıyor
hayır kulanmadım, ben aktif olarak sony inzone H7 kullanıyorum.Daha once kullandiniz mi sizin deneyimlerinizi de duymak isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayni sekil sizin de
oyunlarda rahatlıkla ses kasabiliyorumDaha once kullandiniz mi sizin deneyimlerinizi de duymak isterim
Ayni sekil sizin de
Ben de aktif olarak kullanıyorum tavsiye ederim.Daha once kullandiniz mi sizin deneyimlerinizi de duymak isterim
Ayni sekil sizin de