Neler Yeni

Fps oyunlarında paslanmışım...

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
efe araci
dostlar ben yaklaşık 5-6 yıldır fps oyunu oynamıyorum ve canım bu sıralar fenasal fps oyunu çekiyor gireyim delta force oynayayım dedim önümdeki adama bile sıkamaz hale gelmişim neyse uzatmayalım
eski performansımı geri kazanmak istiyorum aim geliştirmek için program / oyun vb önerisi varsa hepsine açığım.

Son düzenleme:

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,878
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
dostlar ben yaklaşık 5-6 yıldır fps oyunu oynamıyorum ve canım bu sıralar fenasalar fps oyunu çekiyor gireyim delta force oynayayım dedim önümdeki adama bile sıkamaz hale gelmişim neyse uzatmayalım
eski performansımı geri kazanmak istiyorum aim geliştirmek için program / oyun vb önerisi varsa hepsine açığım.
aimlab aimlab aimlab

Aykut D.

80+ Gold
dostlar ben yaklaşık 5-6 yıldır fps oyunu oynamıyorum ve canım bu sıralar fenasalar fps oyunu çekiyor gireyim delta force oynayayım dedim önümdeki adama bile sıkamaz hale gelmişim neyse uzatmayalım
Belirli sens dpi ayarında alıştırma yapmak gerek .

Yaşım 35 eski reflekslerim kalmadığı için pc oturduğum zaman 15-30dk arası aimlabs takılıyorum :D Sakız çiğnemek refleksleri, odaklanmayı ve uyanıklığı artırıyor. Faceit girdiğimde sakız çiğnerim zaman zaman. Yani o hipnoz havasından kurtarıyor. Bilek kaslarının hafızasının eski formuna gelmesi için aimlabs çalışabilirsin. Steam üzerinden indirebilirsin. Ve en önemlisi @Aykut D. hocamızın da belirttiği gibi sens dpi ayarları. Aşırı hızlı olmaması lazım. Ama en iyi ayarları da sen seçerek bulabilirsin.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
efe araci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşım 35 eski reflekslerim kalmadığı için pc oturduğum zaman 15-30dk arası aimlabs takılıyorum :D Sakız çiğnemek refleksleri, odaklanmayı ve uyanıklığı artırıyor. Faceit girdiğimde sakız çiğnerim zaman zaman. Yani o hipnoz havasından kurtarıyor. Bilek kaslarının hafızasının eski formuna gelmesi için aimlabs çalışabilirsin. Steam üzerinden indirebilirsin. Ve en önemlisi @Aykut D. hocamızın da belirttiği gibi sens dpi ayarları. Aşırı hızlı olmaması lazım. Ama en iyi ayarları da sen seçerek bulabilirsin.
hocam aimlabs malum japon siteleri gibi olmuş her yerden pop-up fırlıyor diye yorumlar gördüm ve çoğu özellik premium ile olduğunu gördüm o yüzden bi gözüm korktu.

Valla premium membership oalrak dlc si var ama normali yetiyor hocam. En kötü sens dpi ayarlarıyla oynayarak fps oyunlarına girebilirsin. Sürekli oynanışta bilek hafızan da kuvvetlenir illaki.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
efe araci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla premium membership oalrak dlc si var ama normali yetiyor hocam. En kötü sens dpi ayarlarıyla oynayarak fps oyunlarına girebilirsin. Sürekli oynanışta bilek hafızan da kuvvetlenir illaki.
hocam delta force operasyon giriyorum önümdeki adama sıkarken bile bi salaklaşıyorum eskiden yaratık gibi oynardım lol,dota2 gibi moba oyunlar oynaya oynaya aim gitmiş tamamdır yine bakacağım teşekkürler sırf aim geliştirmek için 10 dolar vermek istemiyorum çünkü :D

GPiro

80+ Platinum
chill takılın artık fps toksiklerin bulundugu yerler sinir stres sahibi olursun

EmreE38

80+ Silver
dostlar ben yaklaşık 5-6 yıldır fps oyunu oynamıyorum ve canım bu sıralar fenasal fps oyunu çekiyor gireyim delta force oynayayım dedim önümdeki adama bile sıkamaz hale gelmişim neyse uzatmayalım
Aynı şeyi bende yaşıyorum valoyu bırakalı 2 3 yıl oluyor eskiden platdım elmasa kasıyodum okul açıldı diye bıraktım şimdi gümşten çıkamayacak hale gelmişim delta force da böyle valodaki gibi dm varsa onunla aim ısıtıp maçlara girebilirsin

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
efe araci
chill takılın artık fps toksiklerin bulundugu yerler sinir stres sahibi olursun
hocam zaten keyfine oynuyorum ama yine de en azından biraz iyi oynamak istiyorum :D rank kasmak falan çok umrumda değil oynadığım oyunda da zaten rank kasmak yok var ama rank bir işe yaramıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı şeyi bende yaşıyorum valoyu bırakalı 2 3 yıl oluyor eskiden platdım elmasa kasıyodum okul açıldı diye bıraktım şimdi gümşten çıkamayacak hale gelmişim delta force da böyle valodaki gibi dm varsa onunla aim ısıtıp maçlara girebilirsin
hocam DM var ama deltadaki DM Battlefield gibi hani 60-70 kişi kapışıyoruz maplerde hızlı doğ öl mantığı yok.

GPiro

80+ Platinum
hocam zaten keyfine oynuyorum ama yine de en azından biraz iyi oynamak istiyorum :D rank kasmak falan çok umrumda değil oynadığım oyunda da zaten rank kasmak yok var ama rank bir işe yaramıyor.
valla riotun oyunları ise düşük elolar toksiklerin yeri benim oynayasım kaçıyor ama oynuyorum bagımlı olduk artık

Yok üstad sakın para falan verme her şey senin düzenli takılmana bağlı. Delta force oyun ayarlarından mouse sens ayarlayın bence. BF tarzı oyunları da öneririm. Hem hareketli hem aim iyi geliştiriyor. Tabi oyundan oyuna da mekanikler farklılaştığından tek önemli olan fps hareketliliğine tekrar alışmak :) Dün akşam BF4 girdim 2 sene öncesine kadar daha iyiymişim bunu farkettim KD değerlerim yerlerdeydi :D

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
efe araci
valla riotun oyunları ise düşük elolar toksiklerin yeri benim oynayasım kaçıyor ama oynuyorum bagımlı olduk artık
bi lol oynuyorum 7 senedir 1 kere rank kasmaya kalkıştım başıma gelmeyen kalmadı win trade,troller,küfür kıyamet elmas oldum istesem master-gm falan olurdum saldım gittim aram oynadım daha çok keyif verdi o gündür rank kasmıyorum mutluyum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,379
Üyeler
170,353
Son üye
mesut1452
Top Bottom