Neler Yeni

Fps oyununda VPN açmak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Musa Baran Toka
Herkese merhaba ben mobilde bir oyunda critical ops da ranked oynarken bazi türk arkadaşlar vpn açıyorlar ve bazıları yuksek ping alırken 100 200 ve bunu sabit alıyorlar bazılarıda 5 ping gibi düşük pingler alıyorlar ve bu adamlar o kadar hızlı hareket ediyorlar ki ben adamlara aim alamıyorum rankım master ve 2.70 kd m var bende vpn kullanmak istiyorum lütfen bana taktik verin bildiklerinizi anlatın bekliyorum teşekkürler.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Herkese merhaba ben mobilde bir oyunda critical ops da ranked oynarken bazi türk arkadaşlar vpn açıyorlar ve bazıları yuksek ping alırken 100 200 ve bunu sabit alıyorlar bazılarıda 5 ping gibi düşük pingler alıyorlar ve bu adamlar o kadar hızlı hareket ediyorlar ki ben adamlara aim alamıyorum rankım master ve 2.70 kd m var bende vpn kullanmak istiyorum lütfen bana taktik verin bildiklerinizi anlatın bekliyorum teşekkürler.
VPN Hareket hızını etkilemez ki? Senin pingin kaç oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Musa Baran Toka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VPN Hareket hızını etkilemez ki? Senin pingin kaç oluyor?
Tr server ortalama 40 eu 80 bazen 100 ama vpn kulananlar hem duvar vuruyor hemde hızlılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bi önerisi olan yok mu

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Crack harici dilediğini kullanabilirsin.
Oyundaki hızını VPN etkilemez.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Musa Baran Toka
Kardeş o vpn değil hile :D
Hile olunca ban atıyor oyun baya iyi bir sistemi var ama vpnciler bu işi çözmüş adamlar hem hızlılar hemde ben onları görmeden onlar beni öldürüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Musa Baran Toka
FPS oyunları için önerim;

Kendine en yakın yeri seçmelisin. Örneğin Bursa'daysan Bursa, İstanbul'daysan İstanbul, Denizli'deysen Denizli seçmelisin
Peki hangi vpn i kullanmalıyım? Attıgın konu ya baktım ama ben internetimden memnunum 10mb 5gb upload 4.5G superbox
Mesaj otomatik birleştirildi:

En son oyunda baya hileci vardı bıraktım
Bazen gerçekten çok hile olabiliyor güncellemelerle kapanıyor açıklar ama adamlar yamyam gibi hemen başka açık buluyorlar

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Peki hangi vpn i kullanmalıyım? Attıgın konu ya baktım ama ben internetimden memnunum 10mb 5gb upload 4.5G superbox
Sundukları sistem, VPN ile aynı. Tek fark P yani private yok, VN olarak geçiyor. Ben GeForce Now kullanıyorum, 20Mbps Superbox ile ping lag sorunu ciddi derecede düştü.
Sınırlı paketlerde zaten hıza bir katkısı olmuyor.
Daha önce NordVPN ve AdGuardVPN kullandım ters tepmişti.

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
FPS oyunları için önerim;

Kendine en yakın yeri seçmelisin. Örneğin Bursa'daysan Bursa, İstanbul'daysan İstanbul, Denizli'deysen Denizli seçmelisin
Bu türkiyem online internet sağlayıcısı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Musa Baran Toka
Sundukları sistem, VPN ile aynı. Tek fark P yani private yok, VN olarak geçiyor. Ben GeForce Now kullanıyorum, 20Mbps Superbox ile ping lag sorunu ciddi derecede düştü.
Sınırlı paketlerde zaten hıza bir katkısı olmuyor.
Daha önce NordVPN ve AdGuardVPN kullandım ters tepmişti.
Oyun mobil platform da oldugu için bende vpn e para vermem zaten o kullananlar da vermiyor 13 15 yaşında kişiler onlar da biraz hızlı çalışsın bide bende pyunda hızlı olam duvar curam bana yeter ama o paralı vpn lere bakmıştım nordvpn e adamlar yt de eposta falan bulmuşlar

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Oyun mobil platform da oldugu için bende vpn e para vermem zaten o kullananlar da vermiyor 13 15 yaşında kişiler onlar da biraz hızlı çalışsın bide bende pyunda hızlı olam duvar curam bana yeter ama o paralı vpn lere bakmıştım nordvpn e adamlar yt de eposta falan bulmuşlar
Youtube' de eposta falan bulmuşlar derken tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. Ücretsiz VPN olarak psiphon gibi VPN'ler var ancak bunlar performansınızı ciddi derecede düşürecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,487
Üyeler
164,679
Son üye
geceyol31
Top Bottom