Neler Yeni

Fps oyununda VPN açmak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Musa Baran Toka
Youtube' de eposta falan bulmuşlar derken tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. Ücretsiz VPN olarak psiphon gibi VPN'ler var ancak bunlar performansınızı ciddi derecede düşürecektir.
Yt ye nordvpn ücretsiZ kullanma yazınca çıkıyor windows için crackli bir vpn de olur mobil içinde olur önerilerinizi söyleyin deneyim host vpn de olur ama dosyaşarını nerden bulcamı bilmiyorum o dedimizi denerim

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Yt ye nordvpn ücretsiZ kullanma yazınca çıkıyor windows için crackli bir vpn de olur mobil içinde olur önerilerinizi söyleyin deneyim host vpn de olur ama dosyaşarını nerden bulcamı bilmiyorum o dedimizi denerim
İnsanların emeklerini heba etmekten, sömürmekten, çalmaktan bir bıkmadınız.
Ne diyebilirim ki daha.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Musa Baran Toka
İnsanların emeklerini heba etmekten, sömürmekten, çalmaktan bir bıkmadınız.
Ne diyebilirim ki daha.
Ben çalmıyorum ki bana ne sitem ediyorsun bana hızlı bi vpn söyle deneyeyim o dediğin vpn i de ilk kez duydum avrupada serverı olan birazda hızlı çalışan bir vpn var mı?

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Ben çalmıyorum ki bana ne sitem ediyorsun bana hızlı bi vpn söyle deneyeyim o dediğin vpn i de ilk kez duydum avrupada serverı olan birazda hızlı çalışan bir vpn var mı?
Yt ye nordvpn ücretsiZ kullanma yazınca çıkıyor windows için 'crackli bir vpn' de olur mobil içinde olur önerilerinizi söyleyin deneyim host vpn de olur ama dosyaşarını nerden bulcamı bilmiyorum o dedimizi denerim

Bu mesajına istinaden diyorum. Konuyu değiştirme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Musa Baran Toka
Yt ye nordvpn ücretsiZ kullanma yazınca çıkıyor windows için 'crackli bir vpn' de olur mobil içinde olur önerilerinizi söyleyin deneyim host vpn de olur ama dosyaşarını nerden bulcamı bilmiyorum o dedimizi denerim

Bu mesajına istinaden diyorum. Konuyu değiştirme.
Oyundaki vpn kullananlardan daha kansersin bana gelmiş internet konusu atmıssın o attın vpn de çok kötü konu bitmiştir hızlı bir vpn bilen varsa yazsın deneyim yoksa konu bitti

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Tertemiz

Son düzenleme:
Top Bottom