- Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba tekrardan aklıma takıldı da attıgım görsellerdeki tek sıkıntı sıcaklık mıydı? Vpu ve gpu kullanımları düşüktü sanki deÖyleyse sıkıntı yok. Ben yanlış anlamışım üzgünüm.
Merhaba tekrardan aklıma takıldı da attıgım görsellerdeki tek sıkıntı sıcaklık mıydı? Vpu ve gpu kullanımları düşüktü sanki deÖyleyse sıkıntı yok. Ben yanlış anlamışım üzgünüm.
Düşük ayalarda oynuyorsan için GPU düşük olması normal.Merhaba tekrardan aklıma takıldı da attıgım görsellerdeki tek sıkıntı sıcaklık mıydı? Vpu ve gpu kullanımları düşüktü sanki de
hocam 100 derece cpu nedir cehennem ızdırap ateşlerinde yerden yere vurarak mı çalıştırıyosunuz büyük ihtimalle kasada fan yok veya leptopMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FPS bi yüksek iken bir de alçak iken attım
usta ben de ilk defa gördüm valla ahaha. Laptop kullanıyorum ilk defa bu konuyu açtıktan sonra içini açıp işlemci üzerindeki boruları söktüm cidden macun falan kalmamış ortada. Fanda bir sıkıntı var mı bilmiyorum ama sesi geliyor yanihocam 100 derece cpu nedir cehennem ızdırap ateşlerinde yerden yere vurarak mı çalıştırıyosunuz büyük ihtimalle kasada fan yok veya leptop