Neler Yeni

FPS SABİTLEMEK

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
Sistem ısınmasın diye her oyunu 60 fpsde oynuyorum. Abim dedi ki donanımının yüzde 70i ve üstünü kullanmam önerilir alt zararlı dedi bu doğru mu yalan mı? Yoksa 81leri görüyorum fps sabit değilken.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Sistem ısınmasın diye her oyunu 60 fpsde oynuyorum. Abim dedi ki donanımının yüzde 70i ve üstünü kullanmam önerilir alt zararlı dedi bu doğru mu yalan mı? Yoksa 81leri görüyorum fps sabit değilken.
hocam ben katılıyorum sistemi yorun biraz bu yaptığınız lamboyla 70 basmak gibi olmuş

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Abin yanlış konuşmuş. Donanımı az kullanıyor diye zarar gören hiç kimse görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ama ısınıncada korkuyorum 80 82 leri görüyorum

O zaman 60 FPS sabitleyin sıkıntı yok.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Zararlı falan değil, yok öyle bir şey, bende CS, Lol tarzı E-Spor oyunları hariç genel de FPS sabitleyerek oyuyorum ve kart 10 derece daha az ısınıp 40W daha az tüketimi var, sence zararlımı ?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
ekran kartım 82yi işlemcim 80i gördü antalyada ysaşıyorum kışın bu kadar değil
ekran kartı birazcık fazla geldi de işlemci iyi gene sen yor sistemi o zaten soğutmasını kendi ayarlar ekran kartı açısından

Top Bottom