Neler Yeni

fps savaş oyunu önerisi

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
130
arkadaşlar fps savaş oyunu arıyorum fiyat 130tl üstü olmasın ben bakındım sadece cod serisi var sizce nasıldır veya başka bir öneriniz var mı

benim baktıklarım: black ops 2-3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

multiplayer arıyorum

Battlefield öneririm, Battlefield 1'i tek geçerim. Battlefield 1 Oyunu için hesaplar satılıyor incelemek istersen.

Online istiyorsan daha çok bf tercih ederim. 130tl yede codda dolu Server varımdır sanmam. Son oyunu daha çok oyuncu alıyo genelde.

Bence gampass al direkt eğer oyun bende olsun bağımlılık yoksa. Bütün bflerin oynarsın. Her oyunun seveni başkadır ben hepsini severim. Savaş olarak bf5 seviyorum ortam olarak 1. Şu aralar 42 ye sardım. Hepside dolu dolu hala sunucuları. Rahatça yer buluyorsun. Seç beğen kendine göre. Bf4 ün bile sunucuları dolu sayılır yani hala

Bence gampass al direkt eğer oyun bende olsun bağımlılık yoksa. Bütün bflerin oynarsın. Her oyunun seveni başkadır ben hepsini severim. Savaş olarak bf5 seviyorum ortam olarak 1. Şu aralar 42 ye sardım. Hepside dolu dolu hala sunucuları. Rahatça yer buluyorsun. Seç beğen kendine göre. Bf4 ün bile sunucuları dolu sayılır yani hala
peki bf yi uyguna nereden alabilirim

arkadaşlar fps savaş oyunu arıyorum fiyat 130tl üstü olmasın ben bakındım sadece cod serisi var sizce nasıldır veya başka bir öneriniz var mı

benim baktıklarım: black ops 2-3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

multiplayer arıyorum
Battlefield 5 çok daha iyi ben böyle düşünüyorum. Daha hızlı bir oynanışı olabilir ama her türlü daha çok sevdim 1'den.

warzone 2.0 nasıldır
Ben ilkini daha çok beğeniyorum. Ama oda gayet güzel. Tek başına bence en azından prk sarmıyor. Tercih meselesi. Ücretsiz olduğu için deneyebilirsin. Crosplay de aim desteği çok aşırı olduğu için soğudum biraz. Ara sıra arkadaşlarla giriyorum ama

o tip bir oyun alacaksan bence oyun arakadaşı bul tek gitmiyor. BF1'de 300+ saat devirdim ve hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri, onun dışında warzone oynayabilirsin ama o da tek çok sarmıyor. Rainbow Six veya hell let loose ya da ınsurgency sandstorm da baya kalitelidir onları öneririm, biraz fiyatlılar ama indirimde alınır.

Geri