aga bendede 280hz ekran var da fps daha yüksek olsun istiyorum.seninkinden daha iyi adam da aynı civarlarda sonuç olarak 280hz monitör olsa bile fps sabitle ki sistem yorulmasın 700 fps alsan da aynı hz 280 de öyle düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:
gibi
videodaki adamın fpse bakseninkinden daha iyi adam da aynı civarlarda sonuç olarak 280hz monitör olsa bile fps sabitle ki sistem yorulmasın 700 fps alsan da aynı hz 280 de öyle düşün
gibi
o 4070 ti 32 ram ama ustaaga bendede 280hz ekran var da fps daha yüksek olsun istiyorum.
videodaki adamın fpse bak
Videodaki adam da 300-500 alıyor zaten sorun ne?aga bendede 280hz ekran var da fps daha yüksek olsun istiyorum.
videodaki adamın fpse bak
i9 13900k ondan daha mı kötü?Videodaki adam da 300-500 alıyor zaten sorun ne?
Valorantta daha yüksek FPS istiyorsan 7700x alacaksın.
Tabii ki değil ama CS ve Valorantta en yüksek FPS veren işlemci Ryzen 7700x. Mantıklı gelmese de incelemelerine bakabilirsin.i9 13900k ondan daha mı kötü?
ilginç ya en iyi işlemci diye almıstım bunuTabii ki değil ama CS ve Valorantta en yüksek FPS veren işlemci Ryzen 7700x. Mantıklı gelmese de incelemelerine bakabilirsin.
Diğer oyunlar için öyle ya da çoklu çekirdek isteyen uygulamalar için ama Valo ve CS istisna. FPS'i çok kafana takma. Gayet iyi değerler.ilginç ya en iyi işlemci diye almıstım bunu
Bana görenin bir önemi yok ne için kullanacağına ya da bütçene göre değişir.Sana göre intel mi amd mi?