Yardım ryzen 5 5600 az fps valorant

Reaksiyon skoru
3
merhabalar yeni sistem aldım3 gün oldu valorantta ryzen 5 5600 rtx 4060 ile youtebede testlerde düşük 450 500 fps civarlarında veriyor fakat bende düşük ayarlar ve 350-400 fps arası veriyor çözümünü bilen varmı bendeede ryzen 5 5600 rtx 4060 var 16 gb 1 tb m.2 ssd

merhabalar yeni sistem aldım3 gün oldu valorantta ryzen 5 5600 rtx 4060 ile youtebede testlerde düşük 450 500 fps civarlarında veriyor fakat bende düşük ayarlar ve 350-400 fps arası veriyor çözümünü bilen varmı bendeede ryzen 5 5600 rtx 4060 var 16 gb 1 tb m.2 ssd
Aldığın değerler gayet normal. Test videoları ne zaman çekilmiş ? Oynadığı harita grafikleri vb bir sürü değişken var.

Monitör kaç hz ?

6 ay önce ve grafikler düşük bendede düşük
Fps e etki eden birsuru etken var. Sadece ekran karti ve islemci degil. Ramin mhz si var sicaklik var pc ayarlari var hersey etken olabilir. Donanim olarak birebir herseyin aynimi ? O videolarin aciklamasinda yazar onla bi karsilastir elbet sebepleri vardir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör kaç hz ?
Monitor hz si ile sistemin fps inin ne alakasi var

Fps e etki eden birsuru etken var. Sadece ekran karti ve islemci degil. Ramin mhz si var sicaklik var pc ayarlari var hersey etken olabilir. Donanim olarak birebir herseyin aynimi ? O videolarin aciklamasinda yazar onla bi karsilastir elbet sebepleri vardir

mhz 3200 okuma 5000 mb yazma 3600 mb

Monitör kaç hz ?
180 ama alakası yoktur

540 hz monitörün yoksa 500 fps gerekli mi sence.

ya pc de sorun varsa knk??
Ne gibi bir sorun olmasını istersin ? Değerlerin normal. TEST videoları ile %100 aynı değerleri alamazsın zaten.
Bende seninle benzer fps değerini alıyorum 5600x rx7600 ile.

mhz 3200 okuma 5000 mb yazma 3600 mb

180 ama alakası yoktur
Birebie uyuyormu sistem ozelliklerin test videosundaki sistemle ki ( aldigin fps hz ni ikiye katliuor bu kadar dibe girmene gerek yok bence)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,453
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri