Neler Yeni

Fps Sorunu Teknik Sorunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
mehmet
Merhaba herkese iyi forumlar dilerim.
[url=https://hizliresim.com/9XELhE][/URL]

resimde gözüken sistemi 8 ay kadar önce arkadaşım ince hesaptan aldı. Geçtiğimiz günlerde kasa güç kablosunun ordan ses geliyordu cızırtı böyle başka bir güç kablosu ile değiştirince ses gitti.
Ayrı olarak sormak istediğim bir diğer soru ise güç kaynağına bakınca arkadan direk kutunun ismi gözükmüyor bi etiket yok ismi yok kafama takıldı
Bir diğer sorum dota 2 oynuyorum oyunda takılmalar oluyor. Oyun içi gecikme vs takılmalar bunun çaresini nasıl bulabilirim teşekkürler..

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
Kabloda temassizlik varmış. Bu sorunu çözmüşsünüz. Ikinci soruna gelirsek eger ramden kaynaklı. 8 gb ram daha alip 8+8 yapmalısınız yoksa düzelmez.. Aynj sorunu yaşadım ram aldim ve çözdüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
++++++++++++++++++++ Güncelll

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşın dediği gibi harika bir şey bütün sıcaklık değerleri gözüküyor.
Afterburner bakacağım kendi bilgisayarımdan baktım dota 9400 ram kullanıyor buyuk ıhtımalle ram eksık kalıyor

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
Afterburner bakacağım kendi bilgisayarımdan baktım dota 9400 ram kullanıyor buyuk ıhtımalle ram eksık kalıyor
Benim pcdede lol filan oynarken bile ani fps düşüşleri yaşıyordum. Herşeyi yaptim ram almak dışında. En son ram aldim sorun kesin çözüldü. Boşa vakit harcamayin.. Ram yetmediğinden degil çift kanal olmayışından

Top Bottom