Selamlar yeni bilgisayar aldım geleli 1 hafta falan oluyor 5060ti 16gb + 7500f 32 gb ram li bir sistem aldım . Rustta en düşük ayarlarda 80 fps alıyorum en yüksek ayarlarda yine 80 fps alıyorum. Ekran kartı düşük ayarlar da kendini %30 kullanıyor işlemci %60-70 yüksek ayarlarda ekran ksrtı kullanımı 40 a çıkıyor ama fps sorunu düzelmiyor . Ekran kartı falan driverler güncel ve herhangi bir video bakarak ayarlamıştım. Sadece bıos la alakalı hiç bir ayar yapılı değil .Bunu nasıl çözebilirim?
Bir tane de bıos hakkında sorum olacaktı. Pc ilk geldiğinde bıos tan ram hızlarını yükseltip çıktım hava yağmurlu idi o yüzden bıos u güncellemedim. Neyse hız ayarını yaptıktan sonra pc açılınca görüntü vermedi bende bıos pilini tak çıkar yapıp sıfırladım . Şimdi sorum bundan sonra tekrar girip ram hızını yükseltsem aynı sorun olurmu sormak istedim çünkü baya zor çıkıyor bıos pili
Bir tane de bıos hakkında sorum olacaktı. Pc ilk geldiğinde bıos tan ram hızlarını yükseltip çıktım hava yağmurlu idi o yüzden bıos u güncellemedim. Neyse hız ayarını yaptıktan sonra pc açılınca görüntü vermedi bende bıos pilini tak çıkar yapıp sıfırladım . Şimdi sorum bundan sonra tekrar girip ram hızını yükseltsem aynı sorun olurmu sormak istedim çünkü baya zor çıkıyor bıos pili