Fps sürekli değişiyor

Moonlighter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,111
Arkadaşlar merhaba ben sistemim de ufak bir değişiklik yaptım ve anakart ve ekran kartımı değiştirdim.Ekran kartım asus gtx 1060 iken rx5500xt çevirdim.Anakartımı da asus prime h310 iken asus ex h310 a çevirdim anlacağınız ufak bir upgrade.Ama fps değerlerim yerlerde sürünüoyr anlamadım sekiro da ultra 60 fps çakılı iken 25 fps ile 60 arası değişiyor sürekli , nfs heat için de aynısı geçerli.Ekran kartım sürekli mhz değeri değişiyor.
Not:Şimdi ki anakartta işlmeci yanında 8 pin var ama öncekinde 4 pindi bende de 8 pin olmadığı için şuan orada 4 pin takılı ondan da sorun oalbilir mi?
Not2:Sistem 9100f+8gb ram 3000mhz+500w psu+Asus ez h310m

Hangi oyunda yaşıyorsunuz bu sorunu?
Ne zamandır yaşıyorsunuz?
Güç planından yüksek performansta mı bir kontrol edin bende de böyle bir sorun oldu.

rx 5500xt de yazılımsal problem var diye biliyorum

Hangi oyunda yaşıyorsunuz bu sorunu?
Ne zamandır yaşıyorsunuz?
Güç planından yüksek performansta mı bir kontrol edin bende de böyle bir sorun oldu.
Sekiro ve nfs heat yüklü şuan sadece hocam yeni dizdiğim için çok oyun yükleyemedim ama önceki sistemde bu oyunlar tıkır dı güç seçeneklerine baktım yüksek performas da

Driver sorunu veya darboğaz oluyor olabilir.

bence sıkıntı ekran kartında nvida iken amd ye geçmek saçma olmuş amd driverleri sıkıntılı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,334
Üyeler
188,920
Son üye
xwenyankai
Geri