Neler Yeni

FPS Test Videoları Çekilmeden Önce Ayar Yapılıyor Mu?

Ak'f

80+ Bronze
İzlediğimiz Benchmarklar veya mesela Donanım Arşivi'ndeki oyun testlerinden önce bilgisayarda fps için windows ayarları yapılıyor mu?Mesela güç ayarlarından performansa almak,windows performans ayarlarından her şeyi performansa çekmek,gizlilikten her şeyi devre dışına bırakmak gibi gibi yani performans artırıcı şeyler yapılı oluyor mu yoksa sanki pcyi topladı açtı direkt oyuna girip test yaptı gibi mi oluyor?
Edit: Oyun içi ayarları düşürmeyi demiyorum.

ventioNN

80+ Platinum
Bazıları yapıyor,hatta sıcaklık videolarında klima çalıştıran var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f

Ak'f

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazıları yapıyor,hatta sıcaklık videolarında klima çalıştıran var.
Abdullah Abi yapıyor mu ayrıca sadece onun için de değil bilindik yüksek aboneli diğer kanallar da?(Çünkü alınan fpsler windowsta ayar yapmadan pcyi alıp direkt açıp oyuna girince videolardaki fpsleri vermiyor denemiştim.)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Abdullah Abi yapıyor mu ayrıca sadece onun için de değil bilindik yüksek aboneli diğer kanallar da?(Çünkü alınan fpsler windowsta ayar yapmadan pcyi alıp direkt açıp oyuna girince videolardaki fpsleri vermiyor denemiştim.)
dostum haklısın 1660 ım var ve mesela örnek verecek olursak oynadığım oyunlarda bi 10 fps kadar az alıyorum ne yapıyorlar anlamadım gitti :D

• Beğen

Ak'f

80+ Bronze
dostum haklısın 1660 ım var ve mesela örnek verecek olursak oynadığım oyunlarda bi 10 fps kadar az alıyorum ne yapıyorlar anlamadım gitti :D
Mesela bilgisayarında performans için ayar yaptın mı yoksa ellemeyip direkt oyunlara mı giriyorsun?(Oyun içi ayarlar dışında)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Mesela bilgisayarında performans için ayar yaptın mı yoksa ellemeyip direkt oyunlara mı giriyorsun?(Oyun içi ayarlar dışında)
yaptım unlost abimizin :D gösterdiği ayarları yaptm da yapınca aradaki fark bi 5 fps e fln düştü ama yinede adamlar daha fazla fps alıyor anlamıyorum ne yapılıyor :D

• Beğen

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Adam gidiyor fxaa açmıyor sen açıyorsun o adam msaa açmıyor sen 2x açıyorsun fark 10 fps oluyor. Birçok şey etkiliyor.

• Beğen

Ak'f

80+ Bronze
Adam gidiyor fxaa açmıyor sen açıyorsun o adam msaa açmıyor sen 2x açıyorsun fark 10 fps oluyor. Birçok şey etkiliyor.
Dediğim şu biz kendi fpslerimizi videodakilerle kıyaslarken ayar yapacak mıyız oyun içi dışında ?

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Dediğim şu biz kendi fpslerimizi videodakilerle kıyaslarken ayar yapacak mıyız oyun içi dışında ?
Hayır çoğu kanal doğru yapıyor fps testlerini onunla aynı oyun içi ayarları yaparsan ya aynı olur yada 5fps falan olur arada

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
onlar (unlost) deli gibi overclock ayar 720p 1080p ayar yapıyorlar düşürüp gökyüzünüde aradan gösteriyorlar yukarda ve oluyor fps 300 400 500 600 700

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
İzlediğimiz Benchmarklar veya mesela Donanım Arşivi'ndeki oyun testlerinden önce bilgisayarda fps için windows ayarları yapılıyor mu?Mesela güç ayarlarından performansa almak,windows performans ayarlarından her şeyi performansa çekmek,gizlilikten her şeyi devre dışına bırakmak gibi gibi yani performans artırıcı şeyler yapılı oluyor mu yoksa sanki pcyi topladı açtı direkt oyuna girip test yaptı gibi mi oluyor?
Edit: Oyun içi ayarları düşürmeyi demiyorum.
yapılmıyor diye biliyorum oyundaki ayarları gösteriyor zaTEN

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
hmm ben nasıl düşünemedm ya :D tabikide fxaa dır msaa dır kapalı aynı ayarlar adamınkiyle

Top Bottom