FPS YÜKSEK AMA AKICI DEĞİL

KorteeX

80+
Reaksiyon skoru
12
Benim RX 7900 GRE ekran kartım var ve r5 7500f de işlemcim var oyunlarda genelde 2k da 100 110 fps lerde geziyor fakat oyun aşırı kötü bu her oyunda geçerli dying light2, mafia de gibi oyunlar hep kasıyor ne denediysem olmadı yardımcı olabilir misiniz

Benim RX 7900 GRE ekran kartım var ve r5 7500f de işlemcim var oyunlarda genelde 2k da 100 110 fps lerde geziyor fakat oyun aşırı kötü bu her oyunda geçerli dying light2, mafia de gibi oyunlar hep kasıyor ne denediysem olmadı yardımcı olabilir misiniz
monitörün hz ini kontrör edermisiniz. yada vsync i kapatıp denermisiniz.

180hz monitörüm var vsync leri falan hepsini denedim adaptivesync açabiliyorum ama hiç bir katkısı olmuyor yine aynı

aynısı var. sadece craftrise özel 200fps'ye düşünce anlık 30 hissettiriyor oynatmıyor maalesef. kartın driverindan olabilir arc kullanıyorum

aynısı var. sadece craftrise özel 200fps'ye düşünce anlık 30 hissettiriyor oynatmıyor maalesef. kartın driverindan olabilir arc kullanıyorum
alalaks yok. Mouse la alakalı tamamen, ark demıs bırtıncısı hz dir

Mesela adam 180 hz le 110fps alıyo tabi kasar gibi gelir. 70 fps kaybı var
2. si de mouse bende cırt bi mouse vardı gittik x1 se aldım. Çok iyi ama mouse pad berbat oldugu ıcın bu seferde bundan yana suıkıntı cekıyorum

1monıtor
2 mouse

baska da sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece mc de olsa iyi her oyunda var ve aşırı heves kaçırıyor
mouse ne dayıolu

sadece mc de olsa iyi her oyunda var ve aşırı heves kaçırıyor
Televizyonda dene sorun olmazsa monitörü resetle yine aynı olursa ddu ile sürücüyü sil ve en sorunsuz sürücüyü bulmaya çalış

2. si de mouse bende cırt bi mouse vardı gittik x1 se aldım. Çok iyi ama mouse pad berbat oldugu ıcın bu seferde bundan yana suıkıntı cekıyorum

1monıtor
2 mouse

baska da sorun yok

mouse ne dayıolu
başka bir oyunda böyle olmuyor. monnitör 75hz yani alakası yok fps kaybı ile. fare konusu olabilir farem çöp ama diğer oyunlarda sıkıntı yok

1monıtor
2 mouse

baska da sorun yok

mouse ne dayıolu
ajazz 159 pro 8k

bak donanım arşivi kanalındada var bu monitör rampagein glacier in 2k modeli orda abdullah abide oynuyordu yani ama onunki akıcıydı

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
ajazz 159 pro 8k

bak donanım arşivi kanalındada var bu monitör rampagein glacier in 2k modeli orda abdullah abide oynuyordu yani ama onunki akıcıydı
yak

başka bir oyunda böyle olmuyor. monnitör 75hz yani alakası yok fps kaybı ile. fare konusu olabilir farem çöp ama diğer oyunlarda sıkıntı yok
kanka cr ne sil gitsin pc kaldırmıyo diye oynuyodum ben sadece a

Geri