emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
selamlar herkeze merhabalar imzamdaki sistemin fps sini nasıl yükseltebilirim yardımcı olabilrisenzi sevinirim
kasmıyor zaten fakat nasıl çok daaha fazla yükseltebilirimoyunun kasmaması lazım normalde
oyunun fps ini yükseltsen bile monitörün nasılsa o kadar hissedersinkasmıyor zaten fakat nasıl çok daaha fazla yükseltebilirim
ay 144hz nonitörüm şekerim daha fazla nasıl yükseltebilirim hahahahahoyunun fps ini yükseltsen bile monitörün nasılsa o kadar hissedersin
anti alasingi kapatay 144hz nonitörüm şekerim daha fazla nasıl yükseltebilirim hahahahah
selamlar herkeze merhabalar imzamdaki sistemin fps sini nasıl yükseltebilirim yardımcı olabilrisenzi sevinirim
anti alaska ne asmdlsakdanti alasingi kapat
en düşük fakat o zamanda işlemcim kendini çok fazla kulanıyorHangi ayarları kullanıyorsun o sistem ile pek FPS gerek duymazsın :d
anti alaska ne asmdlsakd
Post automatically merged:
en düşük fakat o zamanda işlemcim kendini çok fazla kulanıyor
bide şimdi girip test ettim 170 fps bana 100 fps gibi geldi ufak gözle görülemeyecek kadar ufak fps dropları falan 8gb ramin yanına bir 8 gb lik ram daha alsam sorun ortadan kalkarmı ?
Arka planda xbox gamebar yada boş uygulamalar açık ise kapat bu attığım videoyu izle bide UNLOST'un fps artırma videosunu izlersen faydalı olur
bide şimdi girip test ettim 170 fps bana 100 fps gibi geldi ufak gözle görülemeyecek kadar ufak fps dropları falan 8gb ramin yanına bir 8 gb lik ram daha alsam sorun ortadan kalkarmı ?