Çözüldü✓ Fpsim oyunda normalde 100 150 fps arasi ama suan 6

mmmer

80+
Reaksiyon skoru
0
Laptop bir bilgisayara sahibim fpsim normalde bana yeten bi duzeyde ama nedense şuan sabit 6 fps aliyorum valorantta bunun sebebi ne olabilir nasil yükseltebilirim ekran kartimi yandi acaba

Laptop bir bilgisayara sahibim fpsim normalde bana yeten bi duzeyde ama nedense şuan sabit 6 fps aliyorum valorantta bunun sebebi ne olabilir nasil yükseltebilirim ekran kartimi yandi acaba
Saçma olucak ama laptop şarja takılı mı? Başka adaptörle deneme şansın var mı?.

Sarj mı çıktı hocam 1 bakın veya vsync mi açık acaba onuda kontrol edin diğer arkadaşların da kolayca yardım etmesi için sistem özelliklerini yazarsanız hoş olur veya driverların güncelliğini kontrol etmeni öneririm

Saçma olucak ama laptop şarja takılı mı? Başka adaptörle deneme şansın var mı?.
Evet şarja takılı normalde kullanırken bir sıkıntı cekmiyorum ama herhangi vir oyunu giridgim anda fpsim yerleri goruyor adaptörle oldugunu sanmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sarj mı çıktı hocam 1 bakın veya vsync mi açık acaba onuda kontrol edin diğer arkadaşların da kolayca yardım etmesi için sistem özelliklerini yazarsanız hoş olur veya driverların güncelliğini kontrol etmeni öneririm
Sarjla alakali deil sanirim vsync kapali ama onunda acik olsa bile omadar etkilemiyocegibi dusunuyorum sanırım driwerlarla alakali buarada 10. Nesil inteli5 islemci 3050 ekran kartina sahip bir acerim var dahada detay verebilirim

HwInfo programı indirip oyun içi ısı değerlerini paylaş mısın? Sensörler bölümünde olacak.

HwInfo programı indirip oyun içi ısı değerlerini paylaş mısın? Sensörler bölümünde olacak.
Genelde yüzde40la falan çalışıyor bilgisayar cok isindigini dusunmuyorum suan problemi girer girmez yasiyorum ısınmasıyla alakali deil sanirim ama tesekkurler

Sorun en başta oluyorsa dediğin gibi driverları iyi bir tara ek olarak performans ile ilgili bir uygulama kullanıyor musun
Evet performans artmasi icin antivirüs programimda bi ozellik olmasi gerekiyo özel bir uygulamada vardi sanırım eğer silmediysem

Evet performans artmasi icin antivirüs programimda bi ozellik olmasi gerekiyo
Kapatıp dene bakalım müsaitlik durumun varsa hocam birkaç forum okudum senin için kullandıkları performans arttırmak için vs... uygulama varsa kapatmalarını söylüyordu yüksek ihtimal değişmez ama denemekten zarar gelmez

Riot client ekranindayken fpsim hala normal ama oyun içi yine düştü aninda öneri için sağol hocam

İslemciyle alakaliymis sanirsam şimdilik çözdüm sorunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,874
Üyeler
184,696
Son üye
xolcaay
Geri