Neler Yeni

Yardım Frame gen açınca oyunlar çöküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Uzun
Merhabalar sorun başklıkta da belirttiğim gibi oyun fark etmeksizin Herhangi bir oyunda dlss veya fsr frame gen açtığım zaman oyun direkt çöküyor ve problemin ekran kartı ile ilgili olduğu yazıyor son 2 3 gündür oyunlarda bu tarz hatalar vermeye başladı bi çözümü var mıdır yardımcı olabilir misiniz

Ekran kartı : Rtx 4080 Super

hawkddf

80+
Merhabalar sorun başklıkta da belirttiğim gibi oyun fark etmeksizin Herhangi bir oyunda dlss veya fsr frame gen açtığım zaman oyun direkt çöküyor ve problemin ekran kartı ile ilgili olduğu yazıyor son 2 3 gündür oyunlarda bu tarz hatalar vermeye başladı bi çözümü var mıdır yardımcı olabilir misiniz

Driver güncel mi bi kontrol edebilir misin? Güncelse de belki son sürümde sıkıntı vardır bi önceki sürüme geçmeyi deneyin .Bir de hangi oyun da oluyor bu

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
O zaman dlss teknolojisi var, fsr yok.
En son sürücü mü kurulu?
fsrda var fsr her ekran kartına var
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka bir driver ile denermisiniz

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Kahraman
Bende de benzerr bir problem var. 4070 SUPER kartim. Mesela oyunu yeni indirdigimde aciyorum basta hicbir ayar yapilmamis oldugu icin oyun aciliyor. Ayarlardan FG-DLSS vesaire aciyorum ve oynuyorum problemsiz sekilde ancak oyunu kapatip ikinci kez girmek istedigimde, yani FG-DLSS ayarlari kaydedilmisken girdigimde oyun acilirken mavi ekran yiyorum. DDU ile silip yeniden suruculeri yukledim ama olmadi. Her oyunda olmuyor ama bazi oyunlarda oluyor maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman dlss teknolojisi var, fsr yok.
En son sürücü mü kurulu?
en son sürücü kurulu evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driver güncel mi bi kontrol edebilir misin? Güncelse de belki son sürümde sıkıntı vardır bi önceki sürüme geçmeyi deneyin .Bir de hangi oyun da oluyor bu
eski driver ı kurduğumda aynı problemi verdi cyberpunk ve Indiana Jones dışındaki bütün oyunlar çöküyor cyberpunk ve Indiana Jones sorunsuz çalışıyor

Son düzenleme:
Top Bottom