Vemoxis
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 105
- İsim
- Berkay Kahraman
RTX 4070 Super ekran kartlı sistemimde her oyunu problemsiz şekilde oynarken NVIDIA App üzerinden gelen yeni driver güncellemesini yaptıktan sonra bazı oyunlarda FG açınca PC kitlenip kendini yeniden başlatıyor. Bazen de mavi ekran veriyor. Mavi ekran analizi yapınca ekran kartı sürücüsü ile ilgili olduğu yazıyor. Ama genelde PC reset atıyor. DDU ile sürücüyü silip manuel şekilde yükledim gene aynı. Birkaç ay önce başka bir oyun oynarken yani daha eski bir driver kullanırken de aynı problemi yaşıyordum ama her açtığım da değil zaman zaman resetleniyordu veya mavi ekran oluyordu. Ama bu sefer oyunu her açtığımda oluyor ve oyun ayarlarından FG actiysam oyuna asla giremiyorum. Menüye bile. Tek çarem dosyalardan ayar dosyasını silmek ve öyle girmek oluyor. Bu konuda ne yapabilirim? Bilgisi olan var mı?
Ek olarak oyunlarda pencereli ve kenarliksiz pencereli seçenekleri var. Tam ekran yok. Bazıları tam ekran yapmazsan FG hata verir demiş onla alakalı olabilir mi? Tam ekran neden yok anlamadım ayarlarda. Olması lazımdı.
Ek olarak oyunlarda pencereli ve kenarliksiz pencereli seçenekleri var. Tam ekran yok. Bazıları tam ekran yapmazsan FG hata verir demiş onla alakalı olabilir mi? Tam ekran neden yok anlamadım ayarlarda. Olması lazımdı.