Frametime dalgalanması

borsakaplanı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
56
illet şeyden kurtulamadım
1771544680466.webp
ne yapıcam

fps sabitliyorum rusttada öyle valoranttada ms 200 oluyor 10a düşüyor durmadan

fpsnin 850w lik bir modeliydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows 10a geçtim hala aynı
Anladığım kadarıyla oynanmayacak kadar dalgalanıyor yani ufak takılmalar değil baya kasmalar oluyor peki herşeyi kurduğuna emin misin doğru ekran kartı driver windows uptade chipset microsoft c++ biosdan expo 1 e almayı unutma sistemin güzel parçaların kaliteli böyle bişey olmaması laızm aslında bu arada 2k da oynuyorsun dimi?

Anladığım kadarıyla oynanmayacak kadar dalgalanıyor yani ufak takılmalar değil baya kasmalar oluyor peki herşeyi kurduğuna emin misin doğru ekran kartı driver windows uptade chipset microsoft c++ biosdan expo 1 e almayı unutma sistemin güzel parçaların kaliteli böyle bişey olmaması laızm aslında bu arada 2k da oynuyorsun dimi?
5 saniyede bir 50-60 oluyor sonra normale iniyor

4kda

Microsoft+++ kurmadım o nedir

5 saniyede bir 50-60 oluyor sonra normale iniyor

4kda

Microsoft+++ kurmadım o nedir
Valorantta çözünürlülüğü 1080p ye al rustta vram kullanımına bak bide ekran kartına yük bindiren oyunlarda dener misin rdr gow tarzı

Valorantta çözünürlülüğü 1080p ye al rustta vram kullanımına bak bide ekran kartına yük bindiren oyunlarda dener misin rdr gow tarzı
Hocam bencharmkta heaven benchmarkta girmiyor Frametime dropu ama afterburnerdan bakıyorum atıyorum forzada tam frametime girdiği saniye ekran kartı 300 wattan 130a düşüyor anlık olarak

1771852034650.webp
gpunun yüzde 80ninin kullanma nedeni fps sabitledim ama bu sekilde yinede

Hocam bencharmkta heaven benchmarkta girmiyor Frametime dropu ama afterburnerdan bakıyorum atıyorum forzada tam frametime girdiği saniye ekran kartı 300 wattan 130a düşüyor anlık olarak

1771852034650.webp
gpunun yüzde 80ninin kullanma nedeni fps sabitledim ama bu sekilde yinede
mouse klavye her türlü usbyi sokup test ettim yinede oynuyor frame time

Alıntıyı görüntülegpunun yüzde 80ninin kullanma nedeni fps sabitledim ama bu sekilde yinede

mouse klavye her türlü usbyi sokup test ettim yinede oynuyor frame time
Arkadaşının ekran kartı psusunu deneyebilir misin en kötü bir bilgisisayarcıya git parçaları tek tek dene ama sadece dene işlem vs yaptırma ona göre sorunlu parçauı bulup garantiye gönder bence sorun donanımsal psudan da şüpheleniyorum voltaj sorunu vs olabilir 850w normalde hayli hayli kaldırması lazım

Sıcaklıklar ne durumda ?

Sıcaklıklar ne durumda ?
Sıcaklıklar normal

Arkadaşının ekran kartı psusunu deneyebilir misin en kötü bir bilgisisayarcıya git parçaları tek tek dene ama sadece dene işlem vs yaptırma ona göre sorunlu parçauı bulup garantiye gönder bence sorun donanımsal psudan da şüpheleniyorum voltaj sorunu vs olabilir 850w normalde hayli hayli kaldırması lazım
Bilemiyorum abi psum fsp Vita 850w tam moduler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,567
Üyeler
190,059
Son üye
xvictorhugo
Geri