FRANSA 2-0 FAS Fransa Finalde !!

Hernandez de karakter yok bence.

bu mbappe neymis yaaaaa calima bak (halisaha da bende yapıyom)

puahauhaha noldu la ucube
1231212412.png
Screenshot_1.png

MAÇIN HAKEMİ SON DÜDÜĞÜ ÇALIYOR!!!

ben faslı olsam bu maç tabanla mbappenin dizine girerdim çok tehlikeli adam çok korkutucu inşallah antermanlarda bi bağları falan kopar da oynayamaz yoksa finalde arjantin zor

ben faslı olsam bu maç tabanla mbappenin dizine girerdim çok tehlikeli adam çok korkutucu inşallah antermanlarda bi bağları falan kopar da oynayamaz yoksa finalde arjantin zor
Mbappe'nin başına bilinçli bir şey gelmesi durumunda bence birileri öldürülür la.

Bu messiciler niye böyle amip. Doğuştan mı geliyor nedir.

Arjantin e neredeyse imkansız gözüyle bakılmasını anlamıyorum. Fransa iyi oynuyor ama Arjantin mahalle takımı gibi davrananlar var. Messi'nin yanı sıra bir sürü oyuncu kendini gösterdi. Defansları gayet iyi. Orta sahalarında Enzo Fernandez mükemmel oynuyor. İleride Messi zaten oyunu açıyor, atıyor, attırıyor. Messi bu finali kaybetmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cidden böyle düşünüyorsan yazık kafana.

Geri