TheEdenProject
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 770
Küfürden dolayı ban yemesine bir şey diyemeyiz ama adam açık açık dalga geçiyor milletle onun bir cezası yokmu
Pardon arkadaşlar ban yemiş zaten görmedimKüfürden dolayı ban yemesine bir şey diyemeyiz ama adam açık açık dalga geçiyor milletle onun bir cezası yokmu
Forumu savunan birinin banı neden açılmasın kiKim olursa olsun anneye küfür asla edilmez. Banının açılması adaletsizlik olur.
Yani forumda düzgün cümleleri yoktu biraz akli başina gelsin gelir sonraBu forumda trollere savaş açan, kanının son damlasına kadar AMD'yi savunan @samet4747 adam gibi adamın banının kaldırılmasını istiyoruz.
![]()
PRESS F PAY TO RESPECT
Allah Allah öylemiymişYani forumda düzgün cümleleri yoktu biraz akli başina gelsin gelir sonra
Ne alakası var? Forumu savunmak küfür edebileceği anlamına gelmiyor.Forumu savunan birinin banı neden açılmasın ki
Banlandı zaten?Küfürden dolayı ban yemesine bir şey diyemeyiz ama adam açık açık dalga geçiyor milletle onun bir cezası yokmu
Bazen affetmek gerekirNe alakası var? Forumu savunmak küfür edebileceği anlamına gelmiyor.
Görmemişim yukarda yazdığımı görmediğin gibiBanlandı zaten?
Neden affedilecek? Bende ban yedim paşa paşa 1 ay uzak kaldım. Sen git birine bilmem ne bilmem ne de ardından affedilsin.Bazen affetmek gerekir
bilmem ne bilmem ne dese bile bilmem ne troll yapmışNeden affedilecek? Bende ban yedim paşa paşa 1 ay uzak kaldım. Sen git birine bilmem ne bilmem ne de ardından affedilsin.