Neler Yeni

Freesync ile Gsync farkı nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alp Kemal
dostum ekran kartı Nvidia ise gsync AMD ise freesync monitör almalısın he aldığın monitör freesync olur kullanamazmısın Nvidia kartta hayır kullanırsın ayarı var açılabiliyor gsync monitörler freesync e göre pahalı bence f/p güzel bir freesync monitör al aç gsync kullan :)
https://www.hepsiburada.com/asus-vp...BwE&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri bunu alıcam kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

Game garaj PSU'larının sorunlu olduğu söyleniyor çinden alınıp marka basılan PSU'larmış.
sertifikaları var hocam

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Game garaj PSU'larının sorunlu olduğu söyleniyor çinden alınıp marka basılan PSU'larmış.
nE ?
sorunlu ??
''çinden alınıp'' marka basılan psu??
arkadaşlar bakın size ben kendim kullanıyorum diyorum 2 kere elektrik gitti geldi diyorum sıkıntısız diyorum adam görmemiş bile psu yu kötü çin malı diyor ya arkadaşlar beni sinir hastası yapmayın rica ediyorum 80 bronze sertifikası nı kafasına göre kolay kolay kimse koyamaz psu testlerden geçerek bu ibareyi alıyor ve bu psu güvenilir yabancı ülkelerde tanındık bir psu...

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
https://www.hepsiburada.com/Asus-vp...BwE&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri bunu alıcam kral

sertifikaları var hocam
bende aynı sistemi almayı düşünüyordum fakat game garajdan sistem alıp psu'su yanan arkadaşı görünce fikrim değişti yine de sen bilirsin.

nE ?
sorunlu ??
''çinden alınıp'' marka basılan PSU??
arkadaşlar bakın size ben kendim kullanıyorum diyorum 2 kere elektrik gitti geldi diyorum sıkıntısız diyorum adam görmemiş bile PSU yu kötü çin malı diyor ya arkadaşlar beni sinir hastası yapmayın rica ediyorum 80 bronze sertifikası nı kafasına göre kolay kolay kimse koyamaz PSU testlerden geçerek bu ibareyi alıyor ve bu PSU güvenilir yabancı ülkelerde tanındık bir PSU...
Dostum ben kötü demiyorum, söyleniyor diyorum hatırlarsan ben bu game garaj psu hakkında bir konu açmıştım ve orda game garaj psu'larının kalitesiz olduğuna dair bir sürü kişi yazmıştı. Kesinlikle marka karşıtı birisi değilim,,,

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
bende aynı sistemi almayı düşünüyordum fakat game garajdan sistem alıp PSU'su yanan arkadaşı görünce fikrim değişti yine de sen bilirsin.

Dostum ben kötü demiyorum, söyleniyor diyorum hatırlarsan ben bu game garaj PSU hakkında bir konu açmıştım ve orda game garaj PSU'larının kalitesiz olduğuna dair bir sürü kişi yazmıştı. Kesinlikle marka karşıtı birisi değilim,,,
o konuyada büyük ihtimal yazmışımdır peki dön konuya teker teker sor kullanıyorlarmıymış ? görmüşlermi psu yu ? sorun yaşayan varmıymış? bunları da sorsaydın keşke yazan herkese.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,176
Üyeler
165,300
Son üye
umut6716
Top Bottom