FreeSync Monitörde G-Sync Açma

Reaksiyon skoru
43
Zowie BenQ XL2546S monitör kullanaıyorum ve Nvidia ekran kartım var. Freesync destekli monitörde nasıl g-sycnc aktif edeceğim? Monitör ayarlarından freesycn açık mı diye kontrol edeyim dedim ancak herhangi bi bilgi alamadım açık mı kapalı mı olduğu yazmıyor. Monitör DP kablosu ile bağlı ama dediğim gibi freesycn'in açık olup olmadığını bilmiyorum ne yapmam gerek nasıl gsync aktif edeceğim ?

Ben sadece masaüstüne sag tijladim nvdia denetim masasimi neydi oraya girdim ordan tam hatirlamiyorum ama gysnc ayarlarina girdim ordan yaptim actiktan sonra gynsc aktifligini tam ekran ve pencere sectim herseyde acii olsun diye tam anlatamadim cunkü pc acii degil bakarak anlatirdimda hala yapamazsan yarin atarim ben sana nasil yapildini

Ben sadece masaüstüne sag tijladim nvdia denetim masasimi neydi oraya girdim ordan tam hatirlamiyorum ama gysnc ayarlarina girdim ordan yaptim actiktan sonra gynsc aktifligini tam ekran ve pencere sectim herseyde acii olsun diye tam anlatamadim cunkü PC acii degil bakarak anlatirdimda hala yapamazsan yarin atarim ben sana nasil yapildini
Baktım da bulamadım dostum sen pc başına geçtiğinde yazarsan sevinirim, beklemedeyim acelem yok.

Monitörün bu linkteki listede varsa aşağıdaki videoya göre hareket edebilirsin.

Baktım da bulamadım dostum sen PC başına geçtiğinde yazarsan sevinirim, beklemedeyim acelem yok.
biraz geç oldu ama yapamadıysan anlatıyorum bende böyle oldu büyük ihtimalle sendede böyle olur masaüstüne gel sağtıkla nvdia denetim masasına gir Gsync AYARLARI var oraya gel orda gsync,gsync uyumlu özelliğini etkinleştir var onun yanındaki kutuçuğu işaretle sonra
aşşsağıda tam ekran modu için etkinleştir var bide pencere modu ve tam ekran için etkinleştir var ben pencere modu ve tam ekran modunda kullanıyorum bence sende öyle yap sonra
aşağıda
ekrana özel ayarlara görüntele var oraya gel orda bir kutuck var onu işaretle kısacası böyle
AYARLAR BÖYLE OLCAK

Adsız.jpg

Zowie BenQ XL2546S monitör kullanaıyorum ve Nvidia ekran kartım var. Freesync destekli monitörde nasıl g-sycnc aktif edeceğim? Monitör ayarlarından freesycn açık mı diye kontrol edeyim dedim ancak herhangi bi bilgi alamadım açık mı kapalı mı olduğu yazmıyor. Monitör DP kablosu ile bağlı ama dediğim gibi freesycn'in açık olup olmadığını bilmiyorum ne yapmam gerek nasıl gsync aktif edeceğim ?
DP ile monitörünüzü bağlıyorsanız G-sync açabilirsiniz.

biraz geç oldu ama yapamadıysan anlatıyorum bende böyle oldu büyük ihtimalle sendede böyle olur masaüstüne gel sağtıkla nvdia denetim masasına gir Gsync AYARLARI var oraya gel orda gsync,gsync uyumlu özelliğini etkinleştir var onun yanındaki kutuçuğu işaretle sonra
aşşsağıda tam ekran modu için etkinleştir var bide pencere modu ve tam ekran için etkinleştir var ben pencere modu ve tam ekran modunda kullanıyorum bence sende öyle yap sonra
aşağıda
ekrana özel ayarlara görüntele var oraya gel orda bir kutuck var onu işaretle kısacası böyle
AYARLAR BÖYLE OLCAK

Alıntıyı görüntüle
İşte bende 'Gsync AYARLARI' adlı bir sekme yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DP ile monitörünüzü bağlıyorsanız G-sync açabilirsiniz.
DP ile bağlı ancak denetim masasına girdiğimde Gsync AYARLARI bölümü çıkmıyor

Geri