Hayır, ama yırtılmaları engeller lakin mouse hissini oldukça düşürür.freesync ve gsync açınca fps artar mı ?
FPS sabitleyerek bilgisayarın boşuna yorulmasını ve ekranda oluşabilecek yırtılmaları önler. FPS arttırma sayabileceğimiz şey bilgisyar sürekli kendini zorluyorken küçüçük bir drop yiyebilirsiniz ama bu Free/gSync açıkken olmaz umarım anlatabildimfreesync ve gsync açınca fps artar mı ?
O V-Sync, Freesync ve G-Sync FPS kısıtlamıyor.FPS sabitleyerek bilgisayarın boşuna yorulmasını ve ekranda oluşabilecek yırtılmaları önler. FPS arttırma sayabileceğimiz şey bilgisyar sürekli kendini zorluyorken küçüçük bir drop yiyebilirsiniz ama bu Free/gSync açıkken olmaz umarım anlatabildim![]()
Tamamen yanlış bilgi, VSync’dir söylediğiniz şey.FPS sabitleyerek bilgisayarın boşuna yorulmasını ve ekranda oluşabilecek yırtılmaları önler. FPS arttırma sayabileceğimiz şey bilgisyar sürekli kendini zorluyorken küçüçük bir drop yiyebilirsiniz ama bu Free/gSync açıkken olmaz umarım anlatabildim![]()
OopsO V-Sync, Freesync ve G-Sync FPS kısıtlamıyor.![]()
Özür dilerriiim bu saatte kafa kalmadıTamamen yanlış bilgi, VSync’dir söylediğiniz şey.
Sıkıntı yok canım, olur arada.Oops
Özür dilerriiim bu saatte kafa kalmadı
Bide detaylı detaylı anlatmışım Vsync ı yazık olduSıkıntı yok canım, olur arada.