Neler Yeni

Frekans tv apu sistem alınır mı?

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ozan
Ofis için diyorsunuz sistem oyun bilgisayarına dönüyor. Ben ofis için alacak olsam giderim camı olmayan 300-400W psu'lu düz bir kasa alırım 700tl civarına. Üstüne 16gb ram ve apu takıldı mı iş biter. Para sizin tabide son raddesine kadar kullanmaya ne gerek var ki eğer ofis amacıyla alınıyorsa.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Böyle 8700 e geliyor ama kasa eklemedim kaçlık bir psu gerekir onu bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartını şuan için eklemeyi düşünmüyoruz belki ilerde.
Bu sistem toplama araçlarında fiyat yüksek çıkıyor hocam bütün ürünleri aynı siteden aldığınız için. Tek tek toplamanızı öneririm.
Ofis için diyorsunuz sistem oyun bilgisayarına dönüyor. Ben ofis için alacak olsam giderim camı olmayan 300-400W psu'lu düz bir kasa alırım 700tl civarına. Üstüne 16gb ram ve apu takıldı mı iş biter. Para sizin tabide son raddesine kadar kullanmaya ne gerek var ki eğer ofis amacıyla alınıyorsa.
Daha sonra oyun için de kullanılabilir demiş sonradan. Bende dediğiniz gibi yapardım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kande
Tabi öyle ama kurmuşken de iyi daha sonrasında upgrade edebileceğimiz bir sistem kurmaya çalışıyoruz.

Bu sistem toplama araçlarında fiyat yüksek çıkıyor hocam bütün ürünleri aynı siteden aldığınız için. Tek tek toplamanızı öneririm.

Daha sonra oyun için de kullanılabilir demiş sonradan. Bende dediğiniz gibi yapardım :)
Bu topladığım özellikdeki sistem sizce 5600 lü sisteme göre çok fark eder mi ve kaçlık psu gerekir ortalama son merak ettiklerim bunlar teşeklür ediyorum cevaplarınız için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Ali Yüksel
ryzen 5 5600g ile 4600g arasında performans olarak neredeyse fark yok. Hangisi fiyat olarak uygunsa size tercih edebilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla fiyat iyi

pardon
Hocam fark yok ama sonradan illaki ekran kartı takmayı düşünecek burda mantıklı olan 5600g bende onu kullanıyorum memnunum

7-8000 TL'ye çok güzel 5600g toplarsıniz gerek yok

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Tabi öyle ama kurmuşken de iyi daha sonrasında upgrade edebileceğimiz bir sistem kurmaya çalışıyoruz.

Bu topladığım özellikdeki sistem sizce 5600 lü sisteme göre çok fark eder mi ve kaçlık psu gerekir ortalama son merak ettiklerim bunlar teşeklür ediyorum cevaplarınız için.
Hocam o işlemci aynı gibi 5600g ile ayrıca dahili grafik birimi yok.

12400 ile sistem kurabilirsiniz eğer intel istiyorsanız. Hem dahili grafik birimi var hemde 2 bin tl daha ucuz ve yeni mimari upgrade edilebilir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kande
Hocam o işlemci aynı gibi 5600g ile ayrıca dahili grafik birimi yok.

12400 ile sistem kurabilirsiniz eğer intel istiyorsanız. Hem dahili grafik birimi var hemde 2 bin TL daha ucuz ve yeni mimari upgrade edilebilir.
Tamamdı bakıcam onada teşekkürler

Top Bottom