selcukkgms
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Hocam onboard kartla pubg mobile oynatıyor mu bu sistemAynı sistem bende var RX 6600de taktım bı sıkıntı yok darboğaz da olmuyor alabilirsin
Hocam onboard kartla pubg mobile oynatıyor mu bu sistemAynı sistem bende var RX 6600de taktım bı sıkıntı yok darboğaz da olmuyor alabilirsin
Neden hocam bütün oyunlarmı bu çözünürlük yoksa sadece cs valo icinmi? Peki 900p de fps degerleri nedir?1080p oynamıyorum 720p veya 900p
https://inventus.com.tr/frekanstv taksit ile alacağım bütçem sistemin fiyatı ile aynı elimde bi adet 500gb hdd var o yüzden ssd kapasitesi sorun çıkarmaz. bu fiyata daha iyisi bulunurmu
Bu sistemede bakmıştım ancak bütçemi aşıyorhocam üzerine azıcık daha koyarak bunu alırsanız ilerde ekran kartı taktığınızda daha rahat edersiniz ama eğer bütçe yetmiyorsa frekans tv de alınabilir![]()
Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com