TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
bilmiyorum ki çoktandır gitmedimtaşımak kolay da fiyat ne kadar
bilmiyorum ki çoktandır gitmedimtaşımak kolay da fiyat ne kadar
banada yazsana algida davet kodunuAlgida ile sende kazan uygulaması kardeşim indirip üye olunca orda 1 altınla alınabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhaba, Algida ile Kazan fırsatlarını yakalamak için hemen uygulamayı indir
https://algidanow.page.link/?link=h...algida&isi=1481053921&ibi=com.unilever.algida
Buyur kardeşim. Ceza yemeyiz umarım bundan hiçbir fikrim yok çünkü
Yazıyorum özeldenbanada yazsana algida davet kodunu
67.5taşımak kolay da fiyat ne kadar
7.5 tl ye amazonda bişey varmı 75 e 25 kullanıcamYazıyorum özelden
Mesaj otomatik birleştirildi:
67.5![]()
Berge bu karışığın tadı nasıl içilir mi . Ya da güzel mi diğerlerini vermeyi düşünüyordum
Bulurum bi sn7.5 TL ye amazonda bişey varmı 75 e 25 kullanıcam
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Eti Popkek Mini Muzlu 180 g https://www.amazon.com.tr/dp/B07CNX6GWJ/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_XZA8B64S1PR23W9G59MH7.5 TL ye amazonda bişey varmı 75 e 25 kullanıcam
75. TL Üzeri sepet yapınız.Algidadan Aldığım Kodu Yazınca Böyle Bir Hata Veriyor 'Girdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz.'
mobil uygulamadan yazıyor kampanyadaAlgidadan Aldığım Kodu Yazınca Böyle Bir Hata Veriyor 'Girdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz.'
75 tl yi geçiyor mu alışveriş ve mobil uygulamada geçerliAlgidadan Aldığım Kodu Yazınca Böyle Bir Hata Veriyor 'Girdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz.'
Valla çok iyi fiyatmışta babama 24’lü maden suyuna 67₺ verdim desem çok kızarPrime Üyeleri İçin Fırsat:
Freşa Karışık Meyve Aromalı Madensuyu 24'lü
Freşa Karışık Meyve Aromalı Madensuyu 24'lü : Amazon.com.tr
Freşa Karışık Meyve Aromalı Madensuyu 24'lü : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Ama şöyle anlat baba bunları tek te alsan 100 tl yi geçer aç buzdolabını freşahhhValla çok iyi fiyatmışta babama 24’lü maden suyuna 67₺ verdim desem çok kızar.