2 saatlik naptın usta 2dk kafişöyle söyliyim ben oyunun sadece malum sahnelerine bakmak için hızlı hızlı sahneleri geçtim ve 2.1 saatte oyun bitmişti.
son damlasına kadar2 saatlik naptın usta 2dk kafi
s*x sahneleri çok yetersiz gelmişti, oyunun kalanında böyle mi diye bakarken oyun bitti.2 saatlik naptın usta 2dk kafi
Kanka sindire sindire oynarsan 4-5 saatte biter (başarım toplamak için falan yeni kayıt açarsan falan 6 saat sürdü benim tüm başarımları toplamam)Birkaç gündür oyuna başlamak için ortalama oynayış süresine bakıyorum ama hiçbir yerde bulamadım.
Ortalama kaç saat olduğu hakkında bilgisi olan lütfen belirtsin.
Teşekkürler...
hocam bu oyunu 2. kez iade ettim.Kanka sindire sindire oynarsan 4-5 saatte biter (başarım toplamak için falan yeni kayıt açarsan falan 6 saat sürdü benim tüm başarımları toplamam)
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve evet ana hesabımda oynuyorum
Benim koleksiyonumda duruyor gittim yeni 3-4 oyun daha aldımhocam bu oyunu 2. kez iade ettim.
bu oyundan çok daha fazla beklentim vardı çok fena hayal kırıklığına uğradım. İade etmezler kafasında öylesine bi iade talebi göndereyim dedim kabul ettiler o da ayrı bi şok yaşattı . MILFs of Sunville daha çok hoşuma gitti, bana göre fw den de daha başarılı.Benim koleksiyonumda duruyor gittim yeni 3-4 oyun daha aldım
Fw s1 giriş gelişme sonucun en başındaki giriş kısmında hala Being a dik dediğim oyuna bakmanı öneririm özelden zaten ulaşmıştık birbirimize ordan attım ben sana onu oyna derim kesinlikle beğeneceksindir ara ara interaktifte veriyor ama seçim olaylarıda güzelbu oyundan çok daha fazla beklentim vardı çok fena hayal kırıklığına uğradım. İade etmezler kafasında öylesine bi iade talebi göndereyim dedim kabul ettiler o da ayrı bi şok yaşattı . MILFs of Sunville daha çok hoşuma gitti, bana göre fw den de daha başarılı.
müsaitsen özele bakar mısın?Fw s1 giriş gelişme sonucun en başındaki giriş kısmında hala Being a dik dediğim oyuna bakmanı öneririm özelden zaten ulaşmıştık birbirimize ordan attım ben sana onu oyna derim kesinlikle beğeneceksindir ara ara interaktifte veriyor ama seçim olaylarıda güzel
o oyun şuanda gelişme aşamasında diyeyim giriş aşaması s1 ve s2 de bitti