Neler Yeni

Frisby 600w 80+ Bronze psu alınır mı??

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Son düzenleme:

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Az mi ince hesapta yok satıyor buvun 50 tane gaming geceisnde satti zaten kasalardan bahsetmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoxam bul o zaman
Size tekrardan söylüyorum ve bunu aynı zamanda sizin de iyiliğiniz için söylüyorum:
Frisby kullanıyor olabilirsiniz, almadan önce uyarırdım denk gelseydim, aldıysanız da saygı duymak düşerdi. Ama lütfen ve lütfen, önermeyin. Bunu itiraz etmek adına değil, sizden rica ediyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

beritankorkusuz

80+ Silver
Size tekrardan söylüyorum ve bunu aynı zamanda sizin de iyiliğiniz için söylüyorum:
Frisby kullanıyor olabilirsiniz, almadan önce uyarırdım denk gelseydim, aldıysanız da saygı duymak düşerdi. Ama lütfen ve lütfen, önermeyin. Bunu itiraz etmek adına değil, sizden rica ediyorum.
Hocam zaten almasını önermedim , daha kaliteli markalar varken onları almak daha mantıklı dedim. Ama c4 vs değil, onu söylemek istedim. Frisby şuanda Cougar ın psularını üretiyor , bu dediğime şaşıracaksınız , mediamarkt dan bakabilirsiniz bir kaç sitedede aynı şekilde . Cougar ı direkt öneriyorsunuz :D Ama frisby in ürettiğini bilmiyorsunuz. Konuyla alakalı teknik serviside aradım , tıpkı gamemax dada olduğu gibi durum bunda da aynıymış

Top Bottom