Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
yalnız o resim cs-go'nun. Valvenin yani sen kimsin bana dava açıyorsun? (!)Telif hakları diye bir şey var. Adliyede görüşürüz. (!)
yalnız o resim cs-go'nun. Valvenin yani sen kimsin bana dava açıyorsun? (!)Telif hakları diye bir şey var. Adliyede görüşürüz. (!)
Annem savcı babam polis. (!)yalnız o resim cs-go'nun. Valvenin yani sen kimsin bana dava açıyorsun? (!)
Butcenizi bilmiyorum da onerebielcegim su var;Merhaba arkadaşlar. Sistem topladım Rtx 2060 super , ryzen 5 3600 lü bir sistem topladım. Kasam da Frisby Fc-9320g 600 +80w PSU ile birleşik bir kasa. Sonra ekran kartı sıcaklık değerleri 84 85 dereceleri görüyordu. Ben de arıza/değişim merkezine geri gönderdim. Sizce bu ekran kartı sıcaklığı kasanın ve PSU nun kötü olmasindan mı kaynaklı ? ( önden 3, arkadan 1 fan; ön ve üst kısmı ızgaralı )
Evet. Güç kaynağını yerinden çıkarabilirsiniz.Cahilliğime verin arkadaşlar yine bir soru soracağım.. Kasayla beraber bu güç kaynağı benimle gelmişti. Kasayı değişmeden güç kaynağını değiştirebiliyor muyum ?
kasayı değiştirmeden değiştirebiliyorsunuz.Cahilliğime verin arkadaşlar yine bir soru soracağım.. Kasayla beraber bu güç kaynağı benimle gelmişti. Kasayı değişmeden güç kaynağını değiştirebiliyor muyum ?
Degistiriyorsun tabii ki kablolarini falan cikart gidip cope de atma orada bile patlar frisby saka maka satarsin belki 200-300’e.Cahilliğime verin arkadaşlar yine bir soru soracağım.. Kasayla beraber bu güç kaynağı benimle gelmişti. Kasayı değişmeden güç kaynağını değiştirebiliyor muyum ?