Frisby FC-9320G psu nasıl ?

Nev0

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar. Sistem topladım Rtx 2060 super , ryzen 5 3600 lü bir sistem topladım. Kasam da Frisby Fc-9320g 600 +80w psu ile birleşik bir kasa. Sonra ekran kartı sıcaklık değerleri 84 85 dereceleri görüyordu. Ben de arıza/değişim merkezine geri gönderdim. Sizce bu ekran kartı sıcaklığı kasanın ve psu nun kötü olmasindan mı kaynaklı ? ( önden 3, arkadan 1 fan; ön ve üst kısmı ızgaralı )

Merhaba arkadaşlar. Sistem topladım Rtx 2060 super , ryzen 5 3600 lü bir sistem topladım. Kasam da Frisby Fc-9320g 600 +80w PSU ile birleşik bir kasa. Sonra ekran kartı sıcaklık değerleri 84 85 dereceleri görüyordu. Ben de arıza/değişim merkezine geri gönderdim. Sizce bu ekran kartı sıcaklığı kasanın ve PSU nun kötü olmasindan mı kaynaklı ? ( önden 3, arkadan 1 fan; ön ve üst kısmı ızgaralı )
Ekran kartını marka model olarak yaz.
PSU'nu da değiştir Frisby kötü.

Son düzenleme:
Hayır, PSU'dan kaynaklı ısınma sorunu yaşamazsınız.
Ama o PSU'yu satın veya iade edin, 2060S'li sistem Frisby'e emanet edilmez.

Önerebilceğiniz bir PSU var mı , ya da hangi fiyat aralığında satmalıyım ? Teşekkürler
Açıkçası bu öyle kötü bir PSU ki, dünya üzerinde varolmamalı.
İmha etmenizi öneririm ancak elinize de bir miktar para geçsin tabi.
200TL'den satışa koyun, alıcı çıkabilir.

FSP markasının 600W'lık PSU'sunu öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: Nev0
Ekran kartını marka model olarak yaz.
PSU'nu da değiştir Frisby kötü.
Asus dual evo serisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu psu değişimden gelince bir süre idare edip uzun ömürlü kullanmak istiyorum. Bu marka nasıl

Kankam kesinlikle frisbyden uzak dur patlma ihtimalli çok yüksek emanet edilmez high power veya fsp bak zalman. Aercool da bakabilirsin düşük bütçeli. Ve çok iyi psulardır
Everst,rampage,gamepower,dark,powerboost bu psulardanda uzak çok kalitesiz çinden gelip üstüne marka yapıştırıyolar benim sistemimi çöp etti rampage

Şundan farksız
images (28).jpeg

• Beğen
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,977
Üyeler