Yardım Frisby PSU dan gelen cızırtı sesi

kilicc

80+
Reaksiyon skoru
7
Son düzenleme:
Bu arada patlamak derken öyle BOM diye patlamıyor pıt diye.Ama sisteme zararı var.

Arkadaşlar öncelikle merhaba yaklaşık 1 ay önce aldığım sistemdeki frisby psu dan cızırtı (coil whine deniyor herhalde) sesi gelmeye başladı. sizce ciddi bir sorun çıkarır mı?
umarım geri sayım sesi değilde coil whine dır :D

psu zaten kalitesiz değiştirmeye satıpyenisini almaya bakabilirsiniz

Arkadaşlar öncelikle merhaba yaklaşık 1 ay önce aldığım sistemdeki 650w frisby psu dan cızırtı (coil whine deniyor herhalde) sesi gelmeye başladı. sizce ciddi bir sorun çıkarır mı?

sistem: rx 570 / ryzen 3 3100 / 8gb 3000MHz ddr4 ram / 480gb ssd / asus prime a320m-f
sistem linki: https://www.vatanbilgisayar.com/amd...prime-a320m-f-kingston-480gb-ssd-8gb-ram.html
Coil Whine ses sorunu muhtemelen benim takıldığım tek yer RX 570 + 3100 + A320 + Friby sisteme 5000TL para mı veriyorsunuz gerçekten

Coil Whine ses sorunu muhtemelen benim takıldığım tek yer RX 570 + 3100 + A320 + Friby sisteme 5000TL para mı veriyorsunuz gerçekten
Bazen Vatan kurbanı olmaktan kaçılamıyor.
Ailenin internetten alışverişe güvensizliği veya banka kartının yeterli limite sahip olmaması bu durumu kaçınılmaz kılabiliyor.

Bazen Vatan kurbanı olmaktan kaçılamıyor.
Ailenin internetten alışverişe güvensizliği veya banka kartının yeterli limite sahip olmaması bu durumu kaçınılmaz kılabiliyor.
işte başıma gelen olay da bu, aile istemedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,775
Üyeler
192,499
Son üye
den1zxq
Geri