FSP FP1000 1.000 VA Line iyi mi?

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar bu ups'ten alsam bilgisayarımı ani elektrik kesintisinde sorunsuzca dayandırabilecek ve bana 10 dakikalık kapatma süresi verebilecek bişey mi bu? Ups'lerden hiçbir şekilde anlamıyorum o yüzden yardım lazım bilen biri varsa şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayarıma ne kadar güç lazım bilmem ama özellikleri şöyle

B650 gaming plus wifi

4070 ti super gaming oc

R5 7600

Gskill Z5 Neo 5600 cl26

Cougar mx440 (kasa ve psu çok kötü bende farkındayım değiştircem)

Corsair h100

Adata 850 lite

Saymadığım bişey olabilir belki ama çok gereksiz şeyleri bile saydığımı düşünüyorum

Ürün linki

durum şöyle aslında bu size hem yeter hem de yetmez. gpu yükte yüksek watt harcadığı için bu aküyü alırsanız tam yükte 3-4 dk ya dayanır ya dayanmaz. ancak bilgisayar boşta, sadece video bişeyler izliyorsanız o zaman 10-15 dk gider. tamamen onunla alakalı. yetsin diyorsanız 2000va ları gözden çıkartmalısınız. önerdiğim marka ise tunçmatik markası. yerli ürün olduğu için servis ağı daha geniş ve ürün çeşitliliği fazla

durum şöyle aslında bu size hem yeter hem de yetmez. gpu yükte yüksek watt harcadığı için bu aküyü alırsanız tam yükte 3-4 dk ya dayanır ya dayanmaz. ancak bilgisayar boşta, sadece video bişeyler izliyorsanız o zaman 10-15 dk gider. tamamen onunla alakalı. yetsin diyorsanız 2000va ları gözden çıkartmalısınız. önerdiğim marka ise tunçmatik markası. yerli ürün olduğu için servis ağı daha geniş ve ürün çeşitliliği fazla
Bence en azından pcyi kapatcak zaman yaratsa yeter kesintinin zararından kurtarır bende 1500va fsp var 5070 için aldım ama halen kullanmadım

Bence en azından pcyi kapatcak zaman yaratsa yeter kesintinin zararından kurtarır bende 1500va fsp var 5070 için aldım ama halen kullanmadım
bende de 1500 var hocam 5070ti kullanıyorum iade ediyor. ancak dediğiniz gibi ben kesinti olunca bilgisayarı kapatıyorum hiç denemedim ne kadar süre kalıyor diye. zaten önemli olan da o. bu güç kaynakları aldığı güç kadar çıkışını vermiyor malesef

Teşekkür ederim bilgi için. Ben genellikle oyun oynayan biriyim o yüzden yeterli olmayabilir dediğiniz gibiyse. Önerdiğiniz ups varsa link verebilme şansınız var mı?

Teşekkür ederim bilgi için. Ben genellikle oyun oynayan biriyim o yüzden yeterli olmayabilir dediğiniz gibiyse. Önerdiğiniz ups varsa link verebilme şansınız var mı?
FSP Line İnteractive 1500VA = 900W olan modelini alın 1000VA 600w ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,960
Üyeler
186,123
Son üye
rabel777
Geri