MasterOfPuppets
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 756
Adrese gönderilmez hatası veriyor maalesef
Bitmiş bile.Adrese gönderilmez hatası veriyor maalesef
Rajin önermiyorum almayın. 850w platin psu su 300w yükte bile 11.6-11.7 voltlara düşüyor. 800w çaktirmeye kalksan reset atacak heral...Raijin kesinlikle alma. @HacıSOFU 3 5 modelini test etmişlerdi forumda bende deneyimledim12v kanalı belirtilen değerlerin altına düşüyor gen 5 güç kablosu ile cratos serisiydi ama amper serisinde düzeltmiş olabilir pek ihtimal vermiyorum ama.
Vita serisimi g serisimi fsp olarak vita sanırım atx 3.1 hocamRajin önermiyorum almayın. 850w platin psu su 300w bile yükte 11.6-11.7 voltlara düşüyor. 800w çaktirmeye kalksan reset atacak heral...
En dandik gold serisi High power bile daha iyi o markadan.
Vitayı hiç bilmiyorum ama bunu kullanıyorum sessiz sedasız zero fan modunu bile acmıyorum . Belirtilen değerleri verebiliyor 12v kanalı diğer psu lar gibi test girmeden 12v altına düşmüyor. Vita serisi yeni sanırım daha iyide olabilir daha kötüde psu tier list felan araştırmak lazım.
2 psu da kaliteli ama 5.1 olduğu için vita al.Fsp vita 1000w da şuan 7398 TL amazon satıcı hangisi alınır sizce
2 psu da kaliteli ama 5.1 olduğu için vita al.
1000w vita ya baktım kaliteli.
.Vita için ne diyorsunuz arkadaşlar ?
alış veriş yapmayı bırakmak istiyorum hangi doktora başvuruyoruzBitmiş bile.
Bitfenix 1200w gold al istersen kasayla beraber 9.5 kasasız 7-8 falan olması lazım.Geçen vatanda MSI mag a1250gl gold 8k idi almadım 1000w fsp hydro yada Vita arasında hangisi daha mantıklı olur hocam