Çıkaramazlar fotoğraftakinden farklı sizin dediğiniz gibiyse. İçinde 12vhpwr'dan (6+2)x2 pcie dönüştürücüsü var mı peki ?Bende iade etcem gaming gen inşallah sıkıntı çıkarmaz
Çıkaramazlar fotoğraftakinden farklı sizin dediğiniz gibiyse. İçinde 12vhpwr'dan (6+2)x2 pcie dönüştürücüsü var mı peki ?Bende iade etcem gaming gen inşallah sıkıntı çıkarmaz
Yok malesef çıkmadıÇıkaramazlar fotoğraftakinden farklı sizin dediğiniz gibiyse. İçinde 12vhpwr'dan (6+2)x2 pcie dönüştürücüsü var mı peki ?
Valla aldatıcı bir fotoğraf var yasal süreci nasıldır bilemiyorum o zamanYok malesef çıkmadı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar bu psu geldi fakat 6+2(×2) gpu çıkışı var ben mi yanlış görüyorum cpu piçleri ekran kartına uymuyor bütün çıkışlar bunlar napcam şaşırdım
Alıntıyı görüntüle
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim iade etcem yoksa
Yardımcı lazım arkadaşlar![]()
Gittim tam modüler bir güç kaynağı aldım uğraştığıma değmedi indirim falan.Şimdi açtım sizinle aynısı gelmiş valla deliricem.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu psu geldi fakat 6+2(×2) gpu çıkışı var ben mi yanlış görüyorum cpu piçleri ekran kartına uymuyor bütün çıkışlar bunlar napcam şaşırdım
Alıntıyı görüntüle
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim iade etcem yoksa
Yardımcı lazım arkadaşlar![]()
1 Kablo var 2 tane 6+2 var hocam.Buradaki dediğin gibiyse 6+2'den 2 adet varsa. Yani tek baştan da 2 tane çıkıyorsa toplam 4 giriş oluyorsa olur hocam. Kaç adet var?
Ben baya uzun bir mail yazdim sonucta fotograftan farkli urun geldi haber veririm.İade talebi oluşturdum bakalım ne zaman iade olacak, yanlış bilgilendirme yanlış ürün.
Gittim tam modüler bir güç kaynağı aldım uğraştığıma değmedi indirim falan.
1 Kablo var 2 tane 6+2 var hocam.
Ben baya uzun bir mail yazdim sonucta fotograftan farkli urun geldi haber veririm.
Evet yazdım sonuç bekliyorum bende.1 tane neye yetecek yav. Sitesinde de 2 tane gösteriyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam. Garip.