kelomerosan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 858
İkisinin arasında 100 lira var FSP 650w, Msi 600w ama kalite farkı var mı bilmiyorum, hangisi tercih edilmeli?
Son düzenleme:
TeşekkürlerFSP hydro
Ben de FSP Hydro G 1000 kullanıyorum baya kaliteli bir psu zaten kutuyu açınca bile anlıyorsun hepsi ayrı çanta içinde geliyor falan özeniliyorTeşekkürler
Ben hydro diye yanlış görmüşüm hyper'mışBen de FSP Hydro G 1000 kullanıyorum baya kaliteli bir psu zaten kutuyu açınca bile anlıyorsun hepsi ayrı çanta içinde geliyor falan özeniliyor![]()
hyper pro ile hydro g bir mi hocamBen de FSP Hydro G 1000 kullanıyorum baya kaliteli bir psu zaten kutuyu açınca bile anlıyorsun hepsi ayrı çanta içinde geliyor falan özeniliyor![]()
Yok yok ben yanlışlıkla hydro yazmıştım ilk olarak, ona cevaben hydro yazdı. Şimdi almadan önce fark ettimhyper pro ile hydro g bir mi hocam
Bir değil ama ben FSP adına söyledim genel olarakhyper pro ile hydro g bir mi hocam
a-dn ve hyper pro ise ikisi de giriş seviye, sistem mi alıyorsun psu mu bütçe neYok yok ben yanlışlıkla hydro yazmıştım ilk olarak, ona cevaben hydro yazdı. Şimdi almadan önce fark ettim
a-dn ve hyper pro ise ikisi de giriş seviye, sistem mi alıyorsun psu mu bütçe ne
Yok toplama, maks 2000 zaten
600w olan ile arasındaki fark ne, aynı fiyattalarbu kaliteli bak 1900![]()
MSI MAG A550BN 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A550BN 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A550BN 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok daha iyi bir seri, daha kaliteli600w olan ile arasındaki fark ne, aynı fiyattalar