Phanteks ve XPG Core Reactor dahil mi ? ayrıca Be quiet!'ta.iyidir bende sistemimi fsp markasından başkasına emanet etmem.
Evet dahil. High Power , FSP ve Seasonic den başka marka alıp kullanmam bu benim tercihim kaldı ki söylediğim markalar Ağır sanayiye güç kaynağı üreten markalar. Yanlış anlamayın ama Phanteks ve xpg markasının bir konuda uzmanlaştığını görmedim. Kötü güç kaynağı değillerdir belki ama yinede bildiğimden şaşmıyorum.Phanteks ve XPG Core Reactor dahil mi ? ayrıca Be quiet!'ta.
Phanteks'in bütün güç kaynaklarını Seasonic üretiyor, XPG'nin Core Reactor modelini de Channel Well Technology (CWT) üretiyor. FSP fanboyluğu yapmana gerek yok. Ayrıca FSP diyorsun, herhangi bir model belirtmiyorsun. Markaya değil modele bakılır. Phanteks bazlı bakarsan veya XPG bazlı bakarsan anlamazsın ama basit bir araştırmayla her şey hakkında bilgi alabilirsin. Phanteks güç kaynağı almam diyen birisi Seasonic almam demek istiyordur.Evet dahil. High Power , FSP ve Seasonic den başka marka alıp kullanmam bu benim tercihim kaldı ki söylediğim markalar Ağır sanayiye güç kaynağı üreten markalar. Yanlış anlamayın ama Phanteks ve xpg markasının bir konuda uzmanlaştığını görmedim. Kötü güç kaynağı değillerdir belki ama yinede bildiğimden şaşmıyorum.
Ben bir FSP fanboyuyum. yaşımda 12 oldumu kral ? Kendi güç kaynağını devresini üretemeyen firmaları bana iyi diye göstermen ne derece doğru mühendis bey ? 3-4 tane devre üreten firma var diğerleri bundan alıyor yapıyor birşeyler. Senin tercihin seni ilgilendirir arkadaş marka olarak sormuş bizde cevap verdik millete salça olarak forumda vakit geçiriyorsan başkasıyla uğraş. @bana beko derlerPhanteks'in bütün güç kaynaklarını Seasonic üretiyor, XPG'nin Core Reactor modelini de Channel Well Technology (CWT) üretiyor. FSP fanboyluğu yapmana gerek yok. Ayrıca FSP diyorsun, herhangi bir model belirtmiyorsun. Markaya değil modele bakılır. Phanteks bazlı bakarsan veya XPG bazlı bakarsan anlamazsın ama basit bir araştırmayla her şey hakkında bilgi alabilirsin. Phanteks güç kaynağı almam diyen birisi Seasonic almam demek istiyordur.
Konu sahibine gelecek olursak, attığın güç kaynağı giriş-orta seviyesi bir ürün. O sisteme yeter.
Seasonic'e ve Channel Well Technology'e bunları diyen bir insan cahildir, kolay gelsin.Ben bir FSP fanboyuyum. yaşımda 12 oldumu kral ? Kendi güç kaynağını devresini üretemeyen firmaları bana iyi diye göstermen ne derece doğru mühendis bey ? 3-4 tane devre üreten firma var diğerleri bundan alıyor yapıyor birşeyler.