Ne alaka kutuyla iade etmeninMerhaba arkadaşlar n11 üzerinden FSPnin Hyper Pro 650 w 80+ modelini aldım fakat kutusuz bir şekilde geldi küçük bir karton ve patpat vardı sizce iade edeyim mi henüz test de etmedim yarın test edebilirim yoksa kullanayım mı?
Muhtemelen kasayla gelen bir psu’yu ayırıp satmışlar. Sorun olacağını sanmıyorum.Merhaba arkadaşlar n11 üzerinden FSPnin Hyper Pro 650 w 80+ modelini aldım fakat kutusuz bir şekilde geldi küçük bir karton ve patpat vardı sizce iade edeyim mi henüz test de etmedim yarın test edebilirim yoksa kullanayım mı?
ürünün linki atar mısın bazı psular kutusuz satılıyor zaten.
2. el olacağını düşündüm ama temiz duruyor sorayım dedimNe alaka kutuyla iade etmenin
Olabilir hocam ürün sıfır gibi duruyor teşekkürler yine sorayım dedimtr deki bazı fsp lerde kutu yok, hazır sistemlerde kullanılan modellerin özellikle kutusuz olması normal, üstünde çizik falan varmı detaylıca incelersen iade ürün olup olmadıgını anlarsın, satıcıda resmi satıcılardan degilse n11 de bazı satıcılar hazır sistem parçalarını tek tek satıyor o şekilde olabilir
h*bbyt*rkey bildigim kadarıyla hazır sistem parçalayıp satanlardan, sattığı diğer ürünlere bakarsan meşhur sitelerin hazır sistemlerinden çıkma parçalarıyla aynı oldugunu görürsün, yani 2. el değil, kullanılmamış olabilir, fakat hazır sistem çıkması parça![]()
Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. el olacağını düşündüm ama temiz duruyor sorayım dedim
Tamamdır hocam teşekkürlerh*bbyt*rkey bildigim kadarıyla hazır sistem parçalayıp satanlardan, sattığı diğer ürünlere bakarsan meşhur sitelerin hazır sistemlerinden çıkma parçalarıyla aynı oldugunu görürsün, yani 2. el değil, kullanılmamış olabilir, fakat hazır sistem çıkması parça
Bende aynısını aldım HobbyTurkey satıcısından bende patpat bile yoktu 0 mı değilmi kararsız bile kaldımMerhaba arkadaşlar n11 üzerinden FSPnin Hyper Pro 650 w 80+ modelini aldım fakat kutusuz bir şekilde geldi küçük bir karton ve patpat vardı sizce iade edeyim mi henüz test de etmedim yarın test edebilirim yoksa kullanayım mı?