FSP Psu kutusuz geldi

Efe0101

80+
Reaksiyon skoru
29
Merhaba arkadaşlar n11 üzerinden FSPnin Hyper Pro 650 w 80+ modelini aldım fakat kutusuz bir şekilde geldi küçük bir karton ve patpat vardı sizce iade edeyim mi henüz test de etmedim yarın test edebilirim yoksa kullanayım mı?

Merhaba arkadaşlar n11 üzerinden FSPnin Hyper Pro 650 w 80+ modelini aldım fakat kutusuz bir şekilde geldi küçük bir karton ve patpat vardı sizce iade edeyim mi henüz test de etmedim yarın test edebilirim yoksa kullanayım mı?
Ne alaka kutuyla iade etmenin

Muhtemelen kasayla gelen bir psu’yu ayırıp satmışlar. Sorun olacağını sanmıyorum.

ürünün linki atar mısın bazı psular kutusuz satılıyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne alaka kutuyla iade etmenin
2. el olacağını düşündüm ama temiz duruyor sorayım dedim

tr deki bazı fsp lerde kutu yok, hazır sistemlerde kullanılan modellerin özellikle kutusuz olması normal, üstünde çizik falan varmı detaylıca incelersen iade ürün olup olmadıgını anlarsın, satıcıda resmi satıcılardan degilse n11 de bazı satıcılar hazır sistem parçalarını tek tek satıyor o şekilde olabilir

tr deki bazı fsp lerde kutu yok, hazır sistemlerde kullanılan modellerin özellikle kutusuz olması normal, üstünde çizik falan varmı detaylıca incelersen iade ürün olup olmadıgını anlarsın, satıcıda resmi satıcılardan degilse n11 de bazı satıcılar hazır sistem parçalarını tek tek satıyor o şekilde olabilir
Olabilir hocam ürün sıfır gibi duruyor teşekkürler yine sorayım dedim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el olacağını düşündüm ama temiz duruyor sorayım dedim
h*bbyt*rkey bildigim kadarıyla hazır sistem parçalayıp satanlardan, sattığı diğer ürünlere bakarsan meşhur sitelerin hazır sistemlerinden çıkma parçalarıyla aynı oldugunu görürsün, yani 2. el değil, kullanılmamış olabilir, fakat hazır sistem çıkması parça

h*bbyt*rkey bildigim kadarıyla hazır sistem parçalayıp satanlardan, sattığı diğer ürünlere bakarsan meşhur sitelerin hazır sistemlerinden çıkma parçalarıyla aynı oldugunu görürsün, yani 2. el değil, kullanılmamış olabilir, fakat hazır sistem çıkması parça
Tamamdır hocam teşekkürler

Bende aynısını aldım HobbyTurkey satıcısından bende patpat bile yoktu 0 mı değilmi kararsız bile kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,765
Üyeler
174,240
Son üye
Hakan kul
Geri