RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,075
HV PRO 550 bitmeden alın ucuz.
750'liği yokmuş ama 650'liliği var, ama satışta yokBunu 650W 750W'ını çıkarmalılar açıkçası çıkarsa ben yeni alacağım sistemlerde ve toplayacağım sistemlerde HV PRO'yu kullanırım.
750'de çıkmalı. High Power GD serisine rakip olur bence.750'liği yokmuş ama 650'liliği var, ama satışta yok.
Ben şahsen HV PRO'yu seçerdim.@crazyreign hocam sipariş vereceğim, son kez sormak istedim. HV pro mu? - MWE 550W mı? Uzun vadede hangisinden memnun kalırım.
O zaman sipariş veriyorum teşekkür ederim.Ben şahsen HV PRO'yu seçerdim.
Memnunum, ama 1 koruma eksik olmasına rağmen HV PRO seçerdim ben.@crazyreign hocam sizin Güç kaynağı MWE 650 imiş. Memnun değilsiniz herhalde? (Çok soru soruyorum kusura bakmayın uzun ömürlü olmasını istiyorum. 1 kere alacağım ne de olsa.)
Zahmet oldu size kusura bakmayın ve teşekkür ederim yanıtladığınız için. HV Pro'yu alıyorum o zaman.Memnunum, ama 1 koruma eksik olmasına rağmen HV PRO seçerdim ben.
Hem ucuz, hem de markanın ismi var. Onun haricinde MWE serisinde 700 Watt altı modellerin 12 V Ripple değerinin yüksek olması, RMA oranlarının yüksek olması da var, forumlarda aç bak ne kadar fazla kişi MWE serisi PSU'lar ile sorun yaşamış.
Ben de öneriyorum ama ikisi yan yana koyulduğunda HV PRO seçerdim.
Keşke 650 Watt'lık modeli olsaydı, onu alırdın, çok daha güzel olurdu.