Öneri FSP vs CoolerMaster

Cooler Master MWE 550W vs FSP 500W

• Cooler Master

Oylar: 10 58.8%
  • FSP

Oylar: 7 41.2%

• Oy kullanan toplam üye
    17
Foruma giremedim. Yorumlarınız için teşekkür ederim. HV Pro'yu alacağım.

@crazyreign hocam sipariş vereceğim, son kez sormak istedim. HV pro mu? - MWE 550W mı? Uzun vadede hangisinden memnun kalırım.

Ben şahsen HV PRO'yu seçerdim.
O zaman sipariş veriyorum teşekkür ederim.
Post automatically merged:

@crazyreign hocam sizin Güç kaynağı MWE 650 imiş. Memnun değilsiniz herhalde? (Çok soru soruyorum kusura bakmayın uzun ömürlü olmasını istiyorum. 1 kere alacağım ne de olsa.)

@crazyreign hocam sizin Güç kaynağı MWE 650 imiş. Memnun değilsiniz herhalde? (Çok soru soruyorum kusura bakmayın uzun ömürlü olmasını istiyorum. 1 kere alacağım ne de olsa.)
Memnunum, ama 1 koruma eksik olmasına rağmen HV PRO seçerdim ben.
Hem ucuz, hem de markanın ismi var. Onun haricinde MWE serisinde 700 Watt altı modellerin 12 V Ripple değerinin yüksek olması, RMA oranlarının yüksek olması da var, forumlarda aç bak ne kadar fazla kişi MWE serisi PSU'lar ile sorun yaşamış.
Ben de öneriyorum ama ikisi yan yana koyulduğunda HV PRO seçerdim.
Keşke 650 Watt'lık modeli olsaydı, onu alırdın, çok daha güzel olurdu.

Memnunum, ama 1 koruma eksik olmasına rağmen HV PRO seçerdim ben.
Hem ucuz, hem de markanın ismi var. Onun haricinde MWE serisinde 700 Watt altı modellerin 12 V Ripple değerinin yüksek olması, RMA oranlarının yüksek olması da var, forumlarda aç bak ne kadar fazla kişi MWE serisi PSU'lar ile sorun yaşamış.
Ben de öneriyorum ama ikisi yan yana koyulduğunda HV PRO seçerdim.
Keşke 650 Watt'lık modeli olsaydı, onu alırdın, çok daha güzel olurdu.
Zahmet oldu size kusura bakmayın ve teşekkür ederim yanıtladığınız için. HV Pro'yu alıyorum o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,585
Üyeler
190,934
Son üye
Emircanw
Geri