do not interfere
80+
Elimde Zalman MegaMax bulunuyor, gelen hazır sisteme bunu mu takayım geldiği gibi mi kullanmalıyım?
Ufak bir araştırma yaptım, FSP 51-AAC modeli kötü bir PSU değil. Değiştirmene gerek olduğunu sanmıyorum. Tabii ki karar sizindir.Elimde Zalman MegaMax bulunuyor, gelen hazır sisteme bunu mu takayım geldiği gibi mi kullanmalıyım?
Ufak bir araştırma yaptım, FSP 51-AAC modeli kötü bir PSU değil. Değiştirmene gerek olduğunu sanmıyorum. Tabii ki karar sizindir.
FSP550-51AAC yazıldığında bir çok PSU çıkıyor, kafamı karıştıran olay bu.
Videodaki gözüken ile aynı PSU gibi durmuyor, aklımı çeldiren o oldu..HV PRO
The HV PRO series complies features custom DC-DC design provides safety and power efficiency. With an 230V 80 Plus™ rating, both models deliver over 85% high efficiency and low noise levels thanks to its thermal control fan design, where a large 120mm fan takes care of cooling duties when...www.fsplifestyle.com
Bu kısmını göstermiyor sorun orada eve gelince incelersiniz.Videodaki gözüken ile aynı PSU gibi durmuyor, aklımı çeldiren o oldu..
Alıntıyı görüntüle
Veya bu paylaştığım olabilir. DataSheet kısmından PSU tanıtımını indirip inceleyebilirsiniz. Ben inceledim fena değil gibi karar sizindir.Videodaki gözüken ile aynı PSU gibi durmuyor, aklımı çeldiren o oldu..
Alıntıyı görüntüle
Allah korusun ya.Veya bu paylaştığım olabilir. DataSheet kısmından PSU tanıtımını indirip inceleyebilirsiniz. Ben inceledim fena değil gibi karar sizindir.
Personal Computer Power Supply FSP550-51AAC | FSP TECHNOLOGY INC.
FSP Group's FSP550-51AAC offers 550W and 200Vac–240Vac with ATX and 80 PLUS BRONZE. CB 62368 for secure computer power supply needs.www.fsp-group.com
Neden ? 3 koruması var neredeyse birebir aynı sayılırlar. Ufak tefek detaylar dışında .Allah korusun ya.
Görüntüsü ben patlayacağım diyor. bu daha güvenilir duruyor sanki;Neden ? 3 koruması var neredeyse birebir aynı sayılırlar. Ufak tefek detaylar dışında .
Görüntüsünü boşver sen bende aldım aynı sistemden kargoya verilmiş gelmesini bekliyorum. Benimde aklıma takılmıştı PSU ancak patlayacak bir şeye benzemiyor. Gelsin incelemesinin yaparız.Görüntüsü ben patlayacağım diyor.