Neler Yeni

FSR 3 Nvidia'yı Zorlayabilir

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Amd sırf pazarda bulunması bile rakiplerinin adam akıllı telnoloji üremesini ar-ge ye para harcamasını sağlıyor, amd olmasa intel hala single core processor satıyordu sizlere.
Zaten rekabet olmalı kanka ama Nvidia tarafına ve eski kartlara destek vericem diye yazılım üzerinden yaptı fsryi görüntü çamur hale geliyor ki zaten nvidianın bu vram taktiği ve satış politikasını bende sevmiyorum ancak gerçek bu şuanda

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
NVIDIA yapay zekasını çok uzun süredir eğitiyor, eğitmeye devamda ediyor. Üstüne eksik pikselleri iyileştirmek için yapay zeka üstüne tensor çekirdeklerini kullanıyor. FSR2 için benim şu an tek diyebileceğim downscale yaptığı, eksik pikselleri iyileştirdiği söylense bile bulanık bir görüntüden öteye geçemiyor maalesef. God of War'da denemiştim.
FSR3'ü denemedim, onun hakkında konuşamam. Kodların kullanıcılara açılması fsr'nin geliştirilmesi ve oyunlara eklenmesi açısından iyi olabilir fakat dlss'ye yakınlaşacağını düşünemiyorum, zamansal fark var üstüne ve nvidia fiziksel olarakta eklemeler yapıyor.

xbehelit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat Aygun
Hocam herkes fiziksel vesaire bir sürü şeyden bahsetmiş ama konuyu açan arkadaş iki türlü seçenek olsa bizi de düşünce bu kan emici şirketler diye güzel bi serzenişte bulunmuş.

Hky1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı Kemal
Valla ben yıllarca Nvidia kullandım en son sırasıyla 2080 daha sonra fiyat politikasından dolayı AMD kullandım rx5700xt ve şimdi 6900 xt kullanıyorum çok sorunlu ya driver sorunlarından bıktım diyebilirim ekran donuyo ummadık anda ekran kararıyo yani driver güncellerken korkuyorum artık seneye inşallah rtx5000 serisi çıkarsa geçicem Nvidia ya tekrar

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Valla ben yıllarca Nvidia kullandım en son sırasıyla 2080 daha sonra fiyat politikasından dolayı AMD kullandım rx5700xt ve şimdi 6900 xt kullanıyorum çok sorunlu ya driver sorunlarından bıktım diyebilirim ekran donuyo ummadık anda ekran kararıyo yani driver güncellerken korkuyorum artık seneye inşallah rtx5000 serisi çıkarsa geçicem Nvidia ya tekrar
Bende rtx 2060 vardı 6 7 ay fh4 oynayamamıştım, sürücü hataları nvdia kartlardada oluyor ama bu kadar popüler değil, o yüzden kimse takmıyor.
Bana kalırsa ram'e bir oc uyguladıysanız ya da bellekleriniz üreticinin koyduğu xmp profilinde zorlanıyorsa kesin ondandır.

Zexius

80+ Bronze
Zorlayabiliyorsa kesinlikle zorlamalı nvidia tekel olursa serbest fiyatlandırmadan zaten bana muhtaçlar diyerekten zamı koyar amdyi sonuna kadar destekliyorum amaç nvdia ile rekabet olsun fiyatlar düşsün

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Hocam, birisi ham güçte diğeri teklonojide daha iyi sayılır. Şimdi 2 kişi ile rekabet anca bu kadar olur, intelin rekabet edecek hale gelmesi lazım
Hayır hocam iki anlamdada mahvediyor nvidia, ada mimarisine yakın bir şey yapamadı amd 70 serisiyle.

The Semih

80+ Gold
NVIDIA bu olaydan sonra Frame Generation drivera getirirse şaşırmam.

Antidote

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan Yılmaz
Frame Generation çok gecikme yapıyor oynanacak gibi değil. CP 2077 oyununda denedim 5 dk sonra kapattım ve aynı zamanda F.G. açmak için Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlaması gerek ama oda aşırı kötü stuttering yapıyor yani rezalet. Bende 4060ti 8gb var belki diğer kartlarda daha iyi çalışıyor bilemem. Amd donanımsız FG nasıl yapacak pek güven vermiyor bana.

C4L0X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yunus
1660 TI ekran kartında bile sorunsuz çalışıyor mod şuan birde beta da tam sürüm de daha da stabil hale gelecektir.

1703504540640.png

1703504557565.png

alikorkut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Korkutali avar
Fsr nin ndivia kartlarında daha iyi çalışması dışında bir sıkıntı yok nasıl ayar vermiş çözemedim açıklarsan sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Frame Generation çok gecikme yapıyor oynanacak gibi değil. CP 2077 oyununda denedim 5 dk sonra kapattım ve aynı zamanda F.G. açmak için Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlaması gerek ama oda aşırı kötü stuttering yapıyor yani rezalet. Bende 4060ti 8gb var belki diğer kartlarda daha iyi çalışıyor bilemem. Amd donanımsız FG nasıl yapacak pek güven vermiyor bana.
4060ti zaten FG açıyor ki sen ne alaka böyle bir şey yaptın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
EVET ABDULLAH REİSİN VİDEOSUNU EKLEYELİM. ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞ. NVİDİA GYSNC OLAYINDA OLDUĞU GİBİ FRAME GENERATION OLAYINDA DA KULLANICILARI ÇOK GÜZEL KANDIRMIŞ. BU NET SAHTEKARLIKTIR, BUNA SATIŞ POLİTİKASI DİYEMEYİZ.

Top Bottom