Ftth 1000mbps verilmiyor

Betos

80+
Reaksiyon skoru
22
Aktif olarak modeme kadar optik kablo geliyor 200mbps vodafone kullanıyorum geçenlerde 1000mbps desteklediğini ama öyle bi paketin satışa açılmadıgını söylemişlerdi baya zorladım en son mail atmam söylendi 1000mbps paketlerimiz altyapınızda bulunmamaktadır cevabını aldım desteğe bunun ne anlamına geldiğini sordugumda saha dolabı uzaklıgından dolayı tam hızı alamayacagımı söylediler bu zamanla düzelebilecek bi sey mi internette bununla alakalı bi bilgi bulamadım bilgisi olan var mı

internette saha dolabı olmadıgı binadaki kutunun saha dolabı işlevi gördüğü söylemisler

altyapınızı gıbırnetten sorgulayıp atar mısınız

santral mesafe 5 metre max hız 102mbps altyapı türü vdls 2 boş port var binada vodafone net haric hiçbir fiber altyapı yok
Vodafone altyapının sahibi ve 200den fazla hızlık paket sunmmuyorlar demek ki ekstrasına geçemezsiniz muhtemelen.
Fiber altyapı değil de vdsl2 den veriyorsa 250ye kadar falan destekliyor olması lazım @Lady-Of-Ice

1746540303150.webp

Paket var. Dedikleri gibi dolabın kapasitesi 200 üstü fibere uygun olmadığı için 1000 veremiyorlardır.

mail atmıştım mailde yazdıkları sey kontrol edildiğinde alt yapınızda 1000mbps desteklemediği ve 1000mbps kampanya satışımız bulunmadıgı icin degisiklik yapılamamaktadır denildi telefonla aradıgımda ve uygulamadan sordugumda desteklediği ama 1000mbps paket satışları olmadıgı yakında acılabilecegi söylendi karışık anlamadım

Vodafone altyapının sahibi ve 200den fazla hızlık paket sunmmuyorlar demek ki ekstrasına geçemezsiniz muhtemelen.
Fiber altyapı değil de vdsl2 den veriyorsa 250ye kadar falan destekliyor olması lazım @Lady-Of-Ice
gibirnetten baktım şimdi 1000 mb destekliyor ama paketleri yok 10 tane farklı siteden altyapı sorguladıysam kiminde 100 (millenicom,türknet)kiminde 200(netspeed)kiminde de 1000mb gösteriyor (gibirnet,kablonet vb.) bu neyden kaynaklı olabilir yeni eve taşınacam ama net konusunda kararsız kaldım

gibirnetten baktım şimdi 1000 mb destekliyor ama paketleri yok 10 tane farklı siteden altyapı sorguladıysam kiminde 100 (millenicom,türknet)kiminde 200(netspeed)kiminde de 1000mb gösteriyor (gibirnet,kablonet vb.) bu neyden kaynaklı olabilir yeni eve taşınacam ama net konusunda kararsız kaldım
Her firma Türk Telekom'la 100 MBPS üzeri için anlaşma yapmıyor. FTTH ise 2.5 GBPS'e kadar hız alabilirsiniz demek. 1000 sunan firma sayısı az Türk Telekom'da. Millenicom, Digiturk, Turkcell sunuyor Türk Telekom için 1000 ama kazık fiyatlar oluyor genel olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri