Yardım FTTH Altyapı için sağlayıcı önerisi

Reaksiyon skoru
134
Şuanda poyrazNet kullanmaktayım ama her akşam down olması veya hız düşüklüklerinden dolayı değiştirmek istiyorum. şuanda aklımda netspeed var. Uygun firmaları artı ve eksileri ile önerebilir misiniz.

Şuanda poyrazNet kullanmaktayım ama her akşam down olması veya hız düşüklüklerinden dolayı değiştirmek istiyorum. şuanda aklımda netspeed var. Uygun firmaları artı ve eksileri ile önerebilir misiniz.
en uygun olarak gıbırnet var

gibirnet aslında düşündümde pek iyi yorumlar olmadığı için eledim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tt'nin yeni upload düzenine geçmişler birde aslında iyi olurdu.

9 Aydır Netspeed kullanıyorum memnunum. Fiyat olarak çok ucuz değil ancak, gerek m.h, gerek teknik destek olarak değer.

Millenicom ve turknet'de bakabilirsiniz. Tavsiyem gıbırnete çok yaklaşmamanız.

9 Aydır Netspeed kullanıyorum memnunum. Fiyat olarak çok ucuz değil ancak, gerek m.h, gerek teknik destek olarak değer.

Millenicom ve turknet'de bakabilirsiniz. Tavsiyem gıbırnete çok yaklaşmamanız.
netspeedde vpn, dns ve maç saatlerinde kısıtlama oluyor mu? bunlar benim için önemli çünkü her an internette bulunmam gerekebiliyor.

netspeedde vpn, dns ve maç saatlerinde kısıtlama oluyor mu? bunlar benim için önemli çünkü her an internette bulunmam gerekebiliyor.
Ben henüz maç saatlerinde ve vpn'de bir kısıtlama göremedim. Ancak gece 12 ile 2 arasında ping gereksiz şekilde dalgalanıyor. Normalde 25 30 ping aldığım oyunda bir bakıyorum 100 150 bazen anlık olarak 300'lere kadar çıktığı oluyor.

o benim için sıkıntı ya genel olarak işlerim o saatlere doğru kayıyor.

Geri