Ego.morior
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarım da pek film izliyemiyorum 2k 27 inç olduğu için internet üzerinden yt haricinde görüntü kötü olabiliyor çünkü daha çok oyun oynuyorum bunlar bazı günlerde yüksek saatleri bulabiliyor çoğu noktada fazla saatler durunca kalkıp geziyor veya biraz yatağıma uzanmak zorunda kalabiliyorum yaşattığı ağrılardan dolayı dediğiniz modellere göz atacağım teşekkürlerKendi tecrübemden arkadaşım fab v4 aldı denemek istedim ve beğendim ama genel olarak xdrive yorumları da hoşuma gittiği için 15li plus almaya karar verdim, benim bel sorunum var gerçekten ağrılarım çok azaldı diyebilirim bu 2 koltuk arasındaki fark da bana kalırsa 2 tanedir 15 li plus ın kolçakları ileri geri oynamıyor ve en yüksekte fazla sallanıyor fab v4 de böyle bir sorun yok, 15 li plus ın boyun yastığı fab v4 dekinden daha rahat bana göre uzun saat bilgisayar başında vakit geçiriyorsan iş veya oyun için oyuncu koltuğu ama arada bir film izlerim 1 2 saat takılırım diyorsan fileli ofis koltuğu da işini görebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
değilim yine de teşekkürlerbel desteği bile yerinse durmuyor belin boşta kalıyor beli fıtık ediyor o kaçtığı içinde dim dik oturman gerekiyor bu zaten konforsuzluk yani gelip bana maval okuma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İzmideysen xdrive var karabağlar aydın mahallesinde