Neler Yeni

Yardım Full asus rog sisteme sıvı soğutucu önerisi

medusa1

80+
ekran kartı , psu , anakart komple asus rog olacak. Sıvı soğutucu kalıyor geriye. Asus rog ryujin III 360 Extreme modeli çıkacak yakın zamanda. Sizce onu mu bekleyip almalıyım yoksa arctic III 420 mi tercih etmeliyim ?

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
ekran kartı , psu , anakart komple asus rog olacak. Sıvı soğutucu kalıyor geriye. Asus rog ryujin III 360 Extreme modeli çıkacak yakın zamanda. Sizce onu mu bekleyip almalıyım yoksa arctic III 420 mi tercih etmeliyim ?

Bana kalırsa attığın arctic gayet yeterlidir, ama full rog olsun diyorsan sana kalmış diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

360mm yeterlidir bu arada neden 420 tercih ettiniz ?

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana kalırsa attığın arctic gayet yeterlidir, ama full rog olsun diyorsan sana kalmış diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

360mm yeterlidir bu arada neden 420 tercih ettiniz ?
Hocam ben herşeyin en uç noktasına yönelen birisiyim. Abartmayı seviyorum :D Almışken her şeyin en iyisi olsun diye düşünüyorum. Ama sanırım Rog ekosistemini bozmayacam gibi. Asus yeni bir sıvı soğutucu çıkardı. Ryujinin extreme modeli gelecek. O sanırım piyasanın en iyisi olacak. Fiyatı 20 bini aşmadığı müddetçe onu alacam gibi duruyor

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
Hocam ben herşeyin en uç noktasına yönelen birisiyim. Abartmayı seviyorum :D Almışken her şeyin en iyisi olsun diye düşünüyorum. Ama sanırım Rog ekosistemini bozmayacam gibi. Asus yeni bir sıvı soğutucu çıkardı. Ryujinin extreme modeli gelecek. O sanırım piyasanın en iyisi olacak. Fiyatı 20 bini aşmadığı müddetçe onu alacam gibi duruyor
Topladığınız sistem nedir hocam ? Ona göre Asus ROG bir soğutucu tavsiye edeyim.

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor

asusun extram modelini almanızı şiddetle öneririm çünkü gırtlağına kadar doldurmuşlar cihazı'asetek pompasından noctua fanlarına kadar.

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asusun extram modelini almanızı şiddetle öneririm çünkü gırtlağına kadar doldurmuşlar cihazı'asetek pompasından noctua fanlarına kadar.
Hocam iştahlandırdınız beni valla şuan. Kaynak olarak bir video falan varsa atabilir misiniz ? Normal ryujin olan modeliyle bunun arasında baya fark eder mi sizce ?

Top Bottom