biraz sırıtır bütçe varsa beyaz daha iyi olur benceParçaların hepsi beyaz olacak. Sadece ram'ler siyah olacak. Kötü olur mu sizce ?
Işıklıysa yine 1 tık gideri olur beyaza alırsın biraz kapatır ama ışıksız sa sırıtırParçaların hepsi beyaz olacak. Sadece ram'ler siyah olacak. Kötü olur mu sizce ?
Kötü durur bence.
biraz sırıtır bütçe varsa beyaz daha iyi olur bence
Işıklıysa yine 1 tık gideri olur beyaza alırsın biraz kapatır ama ışıksız sa sırıtır
topla topla rami beyaz yapFull beyaz sistem toplayacaktım soğuttunuz yeminle Aslında beyaz ram var alabileceğim şekilde fakat markası XPG olduğu için güvenemedim. Bir de anakartın QVL listesinde mevcut değil. Sizce ne yapsam beyaz toplamaktan vaz mı geçsem sistemi ?
Reis ışıklıysa bir tık kapatır alabilirsin bence beyazdan vazgeçme yada bütçe arttır.Full beyaz sistem toplayacaktım soğuttunuz yeminle Aslında beyaz ram var alabileceğim şekilde fakat markası XPG olduğu için güvenemedim. Bir de anakartın QVL listesinde mevcut değil. Sizce ne yapsam beyaz toplamaktan vaz mı geçsem sistemi ?
Takıntı yoksa sorun olmazParçaların hepsi beyaz olacak. Sadece ram'ler siyah olacak. Kötü olur mu sizce ?
Xpg'nin şu beyaz ram'leri de var. Bunu mu alayim ?Reis ışıklıysa bir tık kapatır alabilirsin bence beyazdan vazgeçme yada bütçe arttır.
XPG son derece kaliteli bu arada