Neler Yeni

Yardım Full beyaz sistem toplarken siyah ram kullanmak çirkin durur mu ?

medusa1

80+
Parçaların hepsi beyaz olacak. Sadece ram'ler siyah olacak. Kötü olur mu sizce ?

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Qwerty1029384756
Kötü durur bence.

Shourd

80+ Gold

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kötü durur bence.
biraz sırıtır bütçe varsa beyaz daha iyi olur bence
Işıklıysa yine 1 tık gideri olur beyaza alırsın biraz kapatır ama ışıksız sa sırıtır

Full beyaz sistem toplayacaktım soğuttunuz yeminle :D Aslında beyaz ram var alabileceğim şekilde fakat markası XPG olduğu için güvenemedim. Bir de anakartın QVL listesinde mevcut değil. Sizce ne yapsam beyaz toplamaktan vaz mı geçsem sistemi ?

Shourd

80+ Gold
Full beyaz sistem toplayacaktım soğuttunuz yeminle :D Aslında beyaz ram var alabileceğim şekilde fakat markası XPG olduğu için güvenemedim. Bir de anakartın QVL listesinde mevcut değil. Sizce ne yapsam beyaz toplamaktan vaz mı geçsem sistemi ?
topla topla rami beyaz yap

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,942
İsim
.
Reis ışıklıysa bir tık kapatır alabilirsin bence beyazdan vazgeçme yada bütçe arttır.
XPG son derece kaliteli bu arada

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis ışıklıysa bir tık kapatır alabilirsin bence beyazdan vazgeçme yada bütçe arttır.
XPG son derece kaliteli bu arada
Xpg'nin şu beyaz ram'leri de var. Bunu mu alayim ?

Son düzenleme:
Top Bottom