Yardım Full beyaz sistem toplarken siyah ram kullanmak çirkin durur mu ?

medusa1

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
77
Parçaların hepsi beyaz olacak. Sadece ram'ler siyah olacak. Kötü olur mu sizce ?

Kötü durur bence.

Kötü durur bence.
biraz sırıtır bütçe varsa beyaz daha iyi olur bence
Işıklıysa yine 1 tık gideri olur beyaza alırsın biraz kapatır ama ışıksız sa sırıtır

Full beyaz sistem toplayacaktım soğuttunuz yeminle :D Aslında beyaz ram var alabileceğim şekilde fakat markası XPG olduğu için güvenemedim. Bir de anakartın QVL listesinde mevcut değil. Sizce ne yapsam beyaz toplamaktan vaz mı geçsem sistemi ?

Full beyaz sistem toplayacaktım soğuttunuz yeminle :D Aslında beyaz ram var alabileceğim şekilde fakat markası XPG olduğu için güvenemedim. Bir de anakartın QVL listesinde mevcut değil. Sizce ne yapsam beyaz toplamaktan vaz mı geçsem sistemi ?
topla topla rami beyaz yap

Reis ışıklıysa bir tık kapatır alabilirsin bence beyazdan vazgeçme yada bütçe arttır.
XPG son derece kaliteli bu arada

Reis ışıklıysa bir tık kapatır alabilirsin bence beyazdan vazgeçme yada bütçe arttır.
XPG son derece kaliteli bu arada
Xpg'nin şu beyaz ram'leri de var. Bunu mu alayim ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri