ahenk'
80+ Silver
Güney Kore'de kaç won bi 2060Güney Kore + olarak kargo ücreti var. Onu ödemek zorunda kalıyorum abimde bende.
Güney Kore'de kaç won bi 2060Güney Kore + olarak kargo ücreti var. Onu ödemek zorunda kalıyorum abimde bende.
Edit değil la beat. ne kadar büyük o kadar iyi. ama bakalım duruma göre 27, 32 falan bakarızKankam iyi hoş diyorsun da edit yapmak için büyük bir monitöre gerek yok. 24 de olsa olur 22 de 27 de.
24 veyahut 27 gayet işini görür hocam. Hem edit dediğim fl'diEdit değil la beat. ne kadar büyük o kadar iyi. ama bakalım duruma göre 27, 32 falan bakarız
Onlara göre ucuz.Dolar üzerinden hesapladığımda 400 bin Won.
2600+kargoyla TR fiyatına gelir.Onlara göre ucuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kargo ile ucuza geliyorsa düşünmeden al kankam.
Olur, sonradan yükseltirim ben. Fikir isterim forumdan.2600+kargoyla TR fiyatına gelir.
@korelibey kanka maalesef çıkmıyor bembeyaz bir şey. Kasa+ramler anca oluyor.
Ama istersen ışıklı mışıklı yine göze hoş gelen bir şeyler yapabiliirim beyaz olmasa da?
Aynen, kasayı da masanın içi görünür bir şekilde koyarım efsane olur. Beat yaparken daha iyi olur en azından.Beyaz ramler çok pahalı yalnız. Kanka en iyisi beyaz bir kasa al tempered glass ile içine görünür RGB yi basarsın
Beat motivasyonu %27182Aynen, kasayı da masanın içi görünür bir şekilde koyarım efsane olur. Beat yaparken daha iyi olur en azından.![]()
Beyaz yok maalesef. Ama sadece ekran kartı ve ramler bile çok güzel duracaktır. Ramleri XPG D41 2x8 yap 28tl farkla. Ekran kartını GALAX 2070 Super yap mükemmel olurOlur, sonradan yükseltirim ben. Fikir isterim forumdan.Klavye, mouse, kulaklık, masa falan beyaz zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum.Aksi takdirde güzel gözükecektir.
![]()
Subbass falan kullanmıyordum. Şimdi kullanmaya başladım hoş oldu beat. Hatta 10. beatı paylaştım.Beat motivasyonu %27182
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum bu arada ben de uzun zaman beat yapmış biriyim. Önceki konularında dediğim gibi bass ve samplelara önem verirsen önün açık