Neler Yeni

Full beyaz temalı bilgisayar kasası toplama

T.P.G.

80+ Titanium
Onlara göre ucuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargo ile ucuza geliyorsa düşünmeden al kankam.
2600+kargoyla TR fiyatına gelir.
@korelibey kanka maalesef çıkmıyor bembeyaz bir şey. Kasa+ramler anca oluyor :(.

Ama istersen ışıklı mışıklı yine göze hoş gelen bir şeyler yapabiliirim beyaz olmasa da?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
2600+kargoyla TR fiyatına gelir.
@korelibey kanka maalesef çıkmıyor bembeyaz bir şey. Kasa+ramler anca oluyor :(.

Ama istersen ışıklı mışıklı yine göze hoş gelen bir şeyler yapabiliirim beyaz olmasa da?
Olur, sonradan yükseltirim ben. Fikir isterim forumdan. :) Klavye, mouse, kulaklık, masa falan beyaz zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum.Aksi takdirde güzel gözükecektir. :)

ahenk'

80+ Silver
Beyaz ramler çok pahalı yalnız. Kanka en iyisi beyaz bir kasa al tempered glass ile içine görünür rgb yi basarsın

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Beyaz ramler çok pahalı yalnız. Kanka en iyisi beyaz bir kasa al tempered glass ile içine görünür RGB yi basarsın
Aynen, kasayı da masanın içi görünür bir şekilde koyarım efsane olur. Beat yaparken daha iyi olur en azından. :D

ahenk'

80+ Silver
Aynen, kasayı da masanın içi görünür bir şekilde koyarım efsane olur. Beat yaparken daha iyi olur en azından. :D
Beat motivasyonu %27182

Dostum bu arada ben de uzun zaman beat yapmış biriyim. Önceki konularında dediğim gibi bass ve samplelara önem verirsen önün açık

T.P.G.

80+ Titanium
Olur, sonradan yükseltirim ben. Fikir isterim forumdan. :) Klavye, mouse, kulaklık, masa falan beyaz zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum.Aksi takdirde güzel gözükecektir. :)
Beyaz yok maalesef. Ama sadece ekran kartı ve ramler bile çok güzel duracaktır. Ramleri XPG D41 2x8 yap 28tl farkla. Ekran kartını GALAX 2070 Super yap mükemmel olur

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Beat motivasyonu %27182

Dostum bu arada ben de uzun zaman beat yapmış biriyim. Önceki konularında dediğim gibi bass ve samplelara önem verirsen önün açık
Subbass falan kullanmıyordum. Şimdi kullanmaya başladım hoş oldu beat. Hatta 10. beatı paylaştım. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,479
Üyeler
167,984
Son üye
Kozmos369
Top Bottom