T.P.G.
80+ Titanium
Destekliyecek sıkıntı yok. Bendede var aynı anakart mükemmel bişeyEğer anakart desteklerse öyle olur, desteklemezse 3 bileşen değişeceğim.![]()
Destekliyecek sıkıntı yok. Bendede var aynı anakart mükemmel bişeyEğer anakart desteklerse öyle olur, desteklemezse 3 bileşen değişeceğim.![]()
Haa pardon. Seagete Barracuda yap onu.Peki 2TB P300 HDD Kronik sorunlu değil demi? Technopat da kronik sorunlu diyorlardı.
Full böyle monitörlü falan Sinerjiden toplarsak nasıl bir sistem olur? senide yoruyorum amaHaa pardon. Seagete Barracuda yap onu.
En ucuz nereyse oradan al. Montajda sıkıntı ćekersen yardim ederim.Full böyle monitörlü falan Sinerjiden toplarsak nasıl bir sistem olur? senide yoruyorum amanot defterime yazıyorum,not alıyorum. Ondan dolayı.
![]()
Kanka adam sadece görünüşe önem veriyor. Oyun oynamayacakmiş oynadıkları da RX570 in bile yettiği şeylermiş. Öncelik depolama ve görünüş. 1660S 3600 sistemde karar kıldık en son![]()
Bunun yanina 3600 ile sistem toplanir bence
Yanınada 27inc monitör bakın mademEn ucuz nereyse oradan al. Montajda sıkıntı ćekersen yardim ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka adam sadece görünüşe önem veriyor. Oyun oynamayacakmiş oynadıkları da RX570 in bile yettiği şeylermiş. Öncelik depolama ve görünüş. 1660S 3600 sistemde karar kıldık en son
Öyle yapıyoz ztn. Beat yapacak geneldeYanınada 27inc monitör bakın madem
Kasa beyaz olsun amaÖyle yapıyoz ztn. Beat yapacak genelde