https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14422Şu an Corsair 5000x kullanıyorum. Gösteriş olarak biraz daha güzel bir kasa istiyorum. 5000 civarlarında bütçem var.
Alt tarafa da 3 fan koyacağım hocam.https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14422
Kalan bütçe ile fanlarla donat kasayı.
Mecburi mi?Alt tarafa da 3 fan koyacağım hocam.
Tamamen görüntü istiyorum açıkçası ondan mecburi olarak görüyorum. Bu kasanın LCD panellisi biraz ucuz olsaydı keşke. Çok güzel kasaMecburi mi?
Dragos North Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dragos North Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dragos North Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.499,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben beyazına göz dikmiştim. Şöyle 3k bandına düşerse borç alıp satın alıcam.Tamamen görüntü istiyorum açıkçası ondan mecburi olarak görüyorum. Bu kasanın LCD panellisi biraz ucuz olsaydı keşke. Çok güzel kasa
e.kartı 3 fanlıysa riserli modeli alıp 3 tane fan alınTamamen görüntü istiyorum açıkçası ondan mecburi olarak görüyorum. Bu kasanın LCD panellisi biraz ucuz olsaydı keşke. Çok güzel kasa
Dikey ekran kartı takılınca aşağıya 3 tane fan takılmıyor bu kasada.e.kartı 3 fanlıysa riserli modeli alıp 3 tane fan alın
hocam kasa fansız geliyor e.kartını dik takacak kendine bakan dik tarafada 2 mi 3 tane takılıyordu elinde sıvı soğutucu varsa üste takarDikey ekran kartı takılınca aşağıya 3 tane fan takılmıyor bu kasada.
Alt tarafa da 3 fan koyacağım hocam.
Alt tarafa fan koymiyacak ise benim ilk attığımı alsın zaten. Dikey takmaz alt tarafa 3 tane fan koymak istediği için risera para vermeye gerek yok.hocam kasa fansız geliyor e.kartını dik takacak kendine bakan dik tarafada 2 mi 3 tane takılıyordu elinde sıvı soğutucu varsa üste takar
fanla riser aynı paraya geliyor ama o e.kartının dik durması için vazgeçilir bnce oraya led şerit güzel olurAlt tarafa fan koymiyacak ise benim ilk attığımı alsın zaten. Dikey takmaz alt tarafa 3 tane fan koymak istediği için risera para vermeye gerek yok.
Lian Li kasaları çok hoşuma gidiyordu da pahalanmış sonradan.fanla riser aynı paraya geliyor ama o e.kartının dik durması için vazgeçilir bnce oraya led şerit güzel olur
Bu harbi iyimiş nerden buluyonuz bunlariMecburi mi?
Dragos North Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dragos North Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dragos North Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.499,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com